Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kimya Öğretmeni

  • 30.07.2020
  • 0 - 20

İş Tanımı

Rota Eğitim Kurumları bünyesinde görevlendirilmek üzere;

Aranan Nitelikler

- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
- Pedagojik formasyonu olan,
- Ofis programlarını  çok iyi derecede kullanabilen,
- Teknolojik gelişmeleri takip edebilen,
- Araştırma yönü kuvvetli,
- Analitik ve pratik düşünebilen,
- Güler yüzlü, insan ilişkileri güçlü, diksiyonu düzgün, sorumluluk sahibi, ekip çalışmasına yatkın,
- Dış görünümüne özen gösteren,
- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
- Kimya Öğretmenleri alınacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Türkiye
Dün
Türkiye
Dün
Bemar Kariyer Okulu
İzmir - Karabağlar, İzmir - Bayraklı
31.05.2023
BAŞVUR
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
İzmir - Çiğli
28.01.2024
BAŞVUR
Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları
İzmir - Karşıyaka
9.07.2023
BENZER TÜM İLANLAR

ROTA EĞITIM KURUMLARI

-Rota Eğitim Kurumları, bireysel gelişimin sürekliliğini ve artarak devam etmesinin gerekliliğine esas alır. Öğrencilerin üretkenliği, fikirleri ve eleştirileri ciddiye alınır. Öğrencinin kendi gelişimine katkı, okulun gelişimine katkı, sosyal yaşama katkı, kısaca her alanda katkısı teşvik edilir. Aldığı eğitimi topluma verebilen ve insanlığın gelişimi için bunun önemini fark edebilen nesillerin yetiştirilmesi amaçlanmaktadır. Başkalarının kişilik, hak ve özgürlüklerine her koşul altında saygı ve tahammül, eğitim felsefemizin ayrılmaz parçasıdır.>Bireysel gelişimi hedefleyen kurumumuzda bireysel düşünce teşvik edilmez. Tersine, bireysel faydalı yükseltilmesinin toplumsal mutluluğun oluşması için yeterli olmayacağı, toplumun elde edeceği toplam faydanın yükseltilmesinin nihai hedef olması gerektiği öğrencilere anlatılır ve yaşatılır.

VİZYONUMUZ
  • Öğrencilerine rehberlik yapan, kısıtlı yaşam tecrübeleriyle fark edemeyebilecekleri ayrıntıları onlara hatırlatan, fakat kendi kararlarını almaları ve bu kararların sorumluluğunu üstlenmelerini cesaretlendiren eğitim anlayışını benimsemek.
  • Bireysel gelişimin sürekliliğini ve artarak devam etmesinin gerekliliğini esas alırken toplumsal düşünebilmeyi teşvik etmek.
  • Kendi değerlerini ortaya çıkarabilecekleri saygın eğitim kurumlarına yerleştirmek.
  • Bir akademik mükemmellik merkezi olarak anılmak.
  • Aldığı eğitimin karşılığını topluma verebilen ve insanlığın gelişimi için bunun önemini fark edebilen nesiller yetiştirmek.
  • Rasyonel ve adil bir altyapı oluşturarak değişimi yakalayabilen; buna bağlı olarak farklılık yaratan; öğrencilerine yaşanılan zamanın gereksinimlerine karşılık düşecek beceriler kazandıran bir kurum olmak.

MİSYONUMUZ
  • Rota Eğitim Kurumları, bilgili, aydın, çağdaş, vizyon sahibi ve dinamik eğitim öğretim kadrosu ile öğrencilerimize bilgi üstünlüğünü, araştırıcılığı, girişimciliği ve yaratıcılığı teşvik ederek kaliteli bir eğitim sağlamaktadır.
  • Rota Eğitim Kurumları olarak kendini tanıyan ve ifade edebilen, iletişim becerilerini kullanabilen, başkalarına saygılı, sorumluluk bilinci gelişmiş, dikkatli, duyarlı ve düşünceli; paylaşmayı bilen,takım ruhunun önemine inanan,doğayı tanıyan,doğaya karşı her zaman saygılı ve bedenine gereken önemi veren,kendisi ile barışık,öz saygısı gelişmiş,kendini geliştirme isteğiyle dolu bir nesli yetiştirmek için varız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları