Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kimya Öğretmeni

  • 13.07.2021
  • 0 - 20

İş Tanımı

SİNCAN SEÇKİN BİREYLER KURS MERKEZİMİZDE TAM ZAMANLI VE YARI ZAMANLI, YKS DÜZEYİNDE DERS ANLATACAK KİMYA ÖĞRETMENİ ARIYORUZ.

Aranan Nitelikler

ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ BÖLÜMÜNDEN MEZUN, ALANINDA UZMAN, ÇALIŞTIĞI KURUMU SAHİPLENEN, ÖZVERİLİ, POZİTİF, İLETİŞİMİ KUVVETLİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Bugün
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
Ankara - Mamak
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
Odtülüler Aktif Eğitim
Ankara, Ankara - Çankaya, Ankara - Çankaya, Ankara - Etimesgut, Ankara - Yenimahalle
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Keçiören
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Yenimahalle
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Keçiören
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

NOKTA TEK EĞİTİM KURUMLARI

Nokta Tek Eğitim Kurumları,2012 yılında Butik Eğitim anlayışıyla Kızılay’da mütevazi bir dershane olarak eğitime gönül vermiş öğretmenler tarafından kurulmuştur. İlk yılından itibaren başarısı dilden dile dolaşarak, hiçbir reklam çalışmasına ihtiyaç duymadan, en büyük referansı mezunlarıyla son 10 yılda 11 şubeye ulaşmıştır. Nokta Tek Eğitim Kurumları başarı için uygun ortam ve koşulların sağlanması, zamanın ve emeğin doğru kullanılması, öğrencilerini tüm yönleriyle tanıyarak, ulaşacakları eğitim hedefini saptayarak, sevgi dolu güvenilir bir ortamda onların yüreklerini düşüncelerini ve yaratıcılıklarını özgür bırakarak, özgüvenlerini geliştirrmektedir.Sıkı bir disiplin ve güçlü bir eğitim tutkusuyla hareket eden Nokta Tek Eğitim Kurumları, kurumsallaşmasını tamamlamış olup, başarılı eğitim felsefesi, büyük hedefleri ile ulusal alanda güç kazanmış kolektif bir aklın ürünü olarak ortaya çıkmış bir markadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları