Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kuaförlük Eğitmeni

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 12.02.2022
  • 100 - 200

İş Tanımı

Kariyer Eğitim Kurumları olarak 1989 yılından günümüze Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak moda ve güzellik sektörlerine 40.000'in üzerinde mezun yetiştirmiş olan özel eğitim kurumuyuz.

Kuaförlük Eğitmeni,

Full Time (kadrolu) veya Part Time (ders saati ücretli) olarak görev alacak olup, temel teorik eğitimlerden başlayıp, yıkama teknikleri, şekillendirme teknikleri, renklendirme teknikleri, kesim teknikleri, topuz ve gelin başı teknikleri ana başlıklarından oluşan müfredatımızdaki konuları uygulamalı olarak öğrencilere öğretebilecek teknik alt yapıya ve sektör tecrübesine sahip olması gerekmektedir.

Kuaförlük Eğitimlerimiz; Bakırköy ve Şirinevler şubelerimizde verilmektedir. Eğitmenimizin ikamet ettiği semte göre Bakırköy veya Şirinevler şubelerimizden hangisinde görev alacağına görüşme sırasında karar verilecektir.

Aranan Nitelikler

  • Kuaförlük / Saç Bakım ve Güzellik bölümlerinden Meslek Lisesi veya Meslek Yüksekokulu mezunu olunması,
  • En az 3 yıl ve üstü aktif sektör tecrübesinin olması,
  • Mesleki olarak kendisini geliştirici seminerler ve eğitimlere katılmış olması
  • Sektörü ile ilgili tüm gelişmeleri takip ederek öğrencilere doğru şekilde aktarmak,
  • Tercihen eğitmenlik tecrübesinin olması,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
5.10.2023
BAŞVUR
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
DoubleTree by Hilton Esentepe
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
Hyatt Regency İstanbul Ataköy
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Radisson Collection Hotel Vadistanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
BAŞVUR
Hyatt Regency İstanbul Ataköy
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Avicenna Gültepe Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Ottoman’s Life Deluxe Hotel
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
HÜRREM SULTAN HAMAMI
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Kariyer Eğitim Kurumları

-Kariyer Eğitim Kurumları, 1989’dan beri, 30 yılı aşkın süredir, 50.000’den fazla mezunuyla, Türkiye’nin en büyük ve en köklü MODA & GÜZELLİK akademisidir. Öğrencilerimize dünya trendlerine ve yeniliklerine uygun, sektörlerin tüm istek ve ihtiyaçlarını karşılayabilmelerini sağlayacak, TEORİ ve UYGULAMALARI eksiksiz şekilde öğrenecekleri, PROJE odaklı ve SİSTEMATİK, MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ONAYLI SERTİFİKALI eğitim programları sunmaktayız.

-Kariyer Eğitim Kurumları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih AKTEL, 1989 yılında Türkiye’de mesleki eğitim sistemindeki çıtayı yukarılara çekmek ve Moda & Güzellik sektörlerinin meslek grupları arasındaki gelişimine katkı sağlamak amacı ile Kariyer Eğitim Kurumları’nı kurdu.

-1989’dan günümüze, 30 yıllık süre zarfında sektöre sayısız yenilikler getirmiş ve ülkemizdeki Moda & Güzellik anlayışının taze kalarak yurtdışıyla rekabet halinde olmasını sağlamıştır.

-Şuanda okullarda, üniversitelerde, akademilerde uygulanan ‘Moda Tasarımı’ eğitim programını Türkiye’de ilk onaylatan kişi olmuş ve Kariyer Eğitim Kurumları’nı kurarak Moda & Güzellik eğitimlerinde öncü olmuştur.

-Aynı zamanda moda sektöründe, sektörün büyük çoğunluğu tarafından kullanılmakta olan Bilgisayarlı Modelistlik Sistem Eğitimleri –  Gerber programını onaylatarak eğitimini başlatan ilk kişidir.

MİSYONUMUZ
  • Kariyer Eğitim Kurumları’nın misyonu moda ve güzellik alanlarında öğrencilerini sektörün tüm istek ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek, global rekabete hazır donanım ile yetiştirmektir.
VİZYONUMUZ
  • Kariyer Eğitim Kurumları Nişantaşı merkez şubesi ile birlikte, Bakırköy, Kadıköy ve Şirinevler şubelerinde son teknoloji ile donatılmış sınıflarında her yıl 3000’e yakın öğrenciyi sektörün tüm istek ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek alt yapı ile sektöre kazandırmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları