Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kurumsal Satış Elemanı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 6.10.2021
  • 200 - 500
TROY TANITIM VE PAZARLAMA A.Ş. Kurumsal Satış Elemanı İş İlanı

İş Tanımı

Promosyon ve Kurumsal Hediye sektorunde satis yapacak, musteriler ile aktif iletisim kuracak  takım arkadaşları arıyoruz .

Aranan Nitelikler

Tercihen Kurumsal Satış ve Müşteri Portföy Yönetimi konusunda tecrübeli,
Müşteri portföyü oluşturup, yönetebilecek temsil ve ikna yeteneği güçlü,
B tipi sürücü belgesine sahip ve aktif olarak araç kullanabilin,
Etkin yazılı ve sözlü iletişim becerisine sahip, aktif, dinamik, çözüm üretebilen ve değişime açık, adayları ailemize dahil etmek istiyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BUĞRA PERAKENDECİLİK VE MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Eyüpsultan, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İngiliz Kültür Dil Kursları
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
DEXSMART TEKNOLOJİK ÜRÜNLER SAN. TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mila Turizm
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
ARTEMİZ TEMİZLİK SOSYAL HİZMETLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Abo Armaturen Vana ve Otomasyon Dış Tic Ltd Şti
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Dün
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Dün
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

TROY TANITIM VE PAZARLAMA A.Ş.

1991 yılı itibariyle promosyon sektöründe hizmet veren TROY geniş ürün yelpazesi, yüksek hizmet kalitesi ve sürekli güncellenen teknolojik donanımıyla değişik kategorilerde imalat, ithalat ve ihracat yapan sektörün öncü firmalarından biridir.

Troy, yurtiçi ve yurtdışında müşterilerine daha iyi hizmet vermek amacıyla farklı şehir ve ülkelerde yapılanmasını hızla büyütmektedir. İlk kez ‘Markalı Kurumsal Hediye’ kavramını sektöre kazandıran Troy, 2007 yılında Dünya modasına yön veren markaları bünyesine katmıştır.

Bugün halen Cerruti 1881, Ungaro, JLS, Nina Ricci, Cacharel, Picasso ve Hugo Boss gibi markaların Türkiye’deki tek resmi distribitörüdür. Dünya modasına yön veren bu markaların özel tasarım koleksiyonları ile kurumların, marka ve ürün değerlerine katkı sağlamaktadır.

Sektörlerin farklı ihtiyaçları doğrultusunda, yüksek kalite standardı olan bir çok ünlü markanın Kurumsal Hediye Satışına iki yıl garanti vermektedir. Her yıl koleksiyon sezon modasına göre yenilenerek showroomlarımız da sergilenmektedir.

Troy, Medikal promosyon çalışmalarında da kaliteden ödün vermeden, ilaç sektörünün dinamikleri ve ilaç tanıtım ilkeleri doğrultusunda tanıtım malzemeleri hazırlayarak hizmet vermektedir. No name ürün alternatifleri dışında, medikal firmalar için Pharma Design, POP 3D ve Kenki firmaları ile işbirliği çerçevesinde organ maketleri, medikal 3 Boyutlu kabartma panolar, ilaç konsept çalışmaları ve endikasyonlarına yönelik firmalara özel, tasarım ürünleri hayata geçirerek farklılığını bu alanda da göstermektedir.

Troy, Türkiye’de Kurumsal ve Medikal Promosyon sektöründe başarılı çözüm ortaklıkları gerçekleştirmiş ve sektörün önde gelen kurumları başta olmak üzere bir çok kurumunda tek tedarikçisi olma başarısını göstermiştir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları