Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Loader - İş Makinesi Operatörü

Antalya
  • 29.11.2021
  • 0 - 20

İş Tanımı

Merkezi istanbulda bulunan Natürelmar Madencilik San. ve Tic. A.Ş firmamızın Antalya Demrede bulunan Mermer ocağımızda çalışmak üzere Loader Operatörleri aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

- Mermer Ocağı tecrübeli
- En az 5 yıl operatörlük yapmış
- İş makinası operatör belgeli

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Antalya - Serik
Son 1 Ay
Antalya - Serik
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

NATURELMAR MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş.

Misyonumuz,

Ekonomi ve toplum için değer yaratmak adına doğal kaynaklarımızı verimli kullanmak. Ticari bir kuruluş olarak müşterilerimize, çalışanlarımıza ve meslektaşlarımıza karşı saygılı olmak. Etik değerlerle birleşmiş iyi bir kurumsal politika yönetim modeli oluşturmak. Ürünlerimizle başarılı projeler oluşturmak ve global standartlarda yüksek teknoloji kullanarak geliştirmek..

Vizyonumuz,

Çevreye ve sosyal sorumluluklara önem vererek ve ürünlerimizi  markaya değer katar hale getirerek firmamızı doğal taş sektöründe lider sanayici yapmak.

Şirketimiz pazarı ikiye ayırıyor; blok ve kesilmiş ebatlı ürünler. Blok materyalleri pazarımız ağırlıklı olarak; Çin, İtalya, İspanya, Tayvan, Hindistan, Rusya, Endonezya, Güney Kore ,Kesilmiş ebatlı ürünler pazarı birçok lokasyon’ dan oluşuyor; Amerika Birleşik Devletleri, Dubai, Avustralya, Suudi Arabistan, Abu dabi, Birleşik Krallık, İtalya, İspanya, Çin, Meksika, Güney Afrika, Katar, Kuveyt, Portekiz, Güney Kore, İsrail, Angola, Fas, Almanya, Rusya, Endonezya, Malezya, Azerbaycan. 42 ülkeye ihracat yapıyor ve dünyanın en önemli fuarlarına katılıyoruz. Satış ekibimiz düzenli olarak zaten pazar payına sahip olduğumuz 5 kıtaya iş seyahatinde bulunuyor ve yeni ülkelerde yeni pazarlar oluşturmayı hedefliyor. Naturelmar  olarak sadece şirketimize değer katmak değil aynı zamanda yerel ekonomiyi’ de desteklemek için pazarlama faaliyetleri gerçekleştirmek bizim için temel oluşturmaktadır.Sürdürülebilir başarı bizim çok önemlidir çünkü yüksek seviyelere ulaşmanın ve orada devamlı olarak kalabilmenin tek yolu budur.

Değerlerimiz,

Kaynakların etkin kullanımı 
Çevreye karşı duyarlılık 
Müşteri ihtiyaç ve başarısına odaklanma 
Sürdürülebilir başarı 
İşçi sağlığı ve güvenliği önlemlerine öncelik verme 
Dürüstlük 
Yeni teknolojilere açıklık ve vizyon sahibi düşünce 
İş birliği ve hoşgörü
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları