Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Logo Destek Uzmanı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 5.12.2022
  • 20 - 50

İş Tanımı

Bayisi olduğumuz LOGO Yazılım ürünlerinin (Go 3, Tiger 3, Bordro Plus vb.) kurulum, eğitim ve desteğini verebilecek, raporlama ve e-devlet çözümleri konusunda uzman, uzak bağlantı, telefonda destek veya yerinde hizmet sağlayabilecek takım arkadaşları alınacaktır.

Aranan Nitelikler

Logo Yazılım ürünlerinde iş ortağında çalışmış, tecrübe birikim sahibi.
Logo Destek Uzmanı ve/veya LOGO Destek
Uzmanı Sertifikasına sahip Logo Projelerinde Görev Almış,
Veri Tabanı yönetimi ve Sorgulaması yapabilen (MS SQL),
İletişime önem veren, takım çalışmasını seven,
Çözüm üretme becerisine sahip,
Sorumluluk sahibi ve iş takibi yapabilen,

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü
Ankara - Etimesgut
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

İES YAZILIM VE DANIŞMANLIK SAN.TİC.LTD.ŞTİ

İES Yazılım, işletmelerin iş süreçlerine katkı sağlama, iş verimliliklerini arttıran yazılım çözümlerini geliştirmek, satış, servis, proje yönetimi ve eğitim hizmetleri sunmak amacıyla 2004 yılında kuruldu.

İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası ofislerimizin yanı sıra yurt içinde ve yurt dışında bir çok farklı lokasyonda uzaktan çalışma ofislerimizden hizmet vermekte olan ekibimiz ile, kuruluşumuzdan bugüne müşterilerimizin iş süreçlerine, doğru yazılım çözümleri ile en yüksek seviyede katkı sağlamayı misyon edinerek yürüdüğümüz bu yolda gerçekleştirdiğimiz projelerden elde ettiğimiz bilgi ve deneyimi siz değerli müşterilerine aktarmanın ve işlerinizi geliştiren yeni çözümler üretmenin haklı heyecanını yaşıyoruz.

Şirketimiz yerli yazılımların beraberinde iş ortaklıkları kapsamında satış-destek ve eğitim hizmetlerini sağladığı diğer yazılımlar ile ulusal ve uluslararası alanlarda siz değerli müşterilerinin desteğini arkasına alarak en iyi hizmeti sunmak için her geçen gün gelişim gösteriyor.

Logo Yazılım Kurumsal Çözüm Ortağı

Türkiye’nin en büyük halka açık yazılım şirketi olan Logo Yazılım, bir marka olarak kurulduğu 1984 yılından itibaren sektörde lokomotif sorumluluğu üstlenmiş, mikro işletmelerden makro düzeyde şirketlere uygulama yazılımı çözümlerini üretiyor.

Sunduğu ürün ve hizmetleri ile yenilik ve yaratıcılığı artıran şirket 4 farklı ülkede 7 farklı noktada 1.200’e yakın çalışanı, 800’ü aşkın iş ortağı ile birlikte bugüne kadar 200.000’in üzerinde firmanın büyüme yolculuğuna eşlik ederek sürdürülebilir başarının temellerini oluşturan çözümler geliştiriyor.Bu yolculukta 29 Yıllık tecrübe ve çeşitli sektörlerden edinilen proje deneyimleri ve örnek proje çalışmaları ile adından sıklıkla söz ettiren firmamız Logo Yazılım’ın Kurumsal Çözüm Ortağı statüsünde bir bayisidir.

Türkiye’nin neredeyse tüm şehirlerinde ve yurt dışında bir çok ülkede aktif müşteri portföyü bulunan, Logo Kurumsal Çözüm Ortağı statüsündeki firmamız, bünyesindeki Proje yöneticileri, LSU sertifikalı Destek Uzmanları, yazılım geliştiricileri,  ile özel ve entegre yazılım çözümleri geliştirme yetkinliklerine sahiptir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları