Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mağazalar Koordinatör Yardımcısı

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 25.02.2021
  • 100 - 200

İş Tanımı

Sektöründe öncü olan firmamız İstanbul/Acıbadem'deki Merkez Ofisinde/Mağazacılık Departmanında görevlendirilmek üzere Mağazalar Koordinatörü/Yardımcısı aramaktadır.

İşin genel tanımı; mağazaların iç ve dış organizasyonlarının belirlenen kriterlere uygun olarak gerçekleştirilmesi, merkezden alınan kararların saha uygulamalarında hayata geçirilip takip edilmesi ve mağaza çalışanlarının hedefler doğrultusunda organize edilmesidir.

Aranan Nitelikler

  • Mağazacılık/Perakendecilik sektöründe en az 5 yıl deneyimli,
  • Planlama ve organizasyon becerilerine sahip,
  • Detaylara önem veren, sonuç odaklı çalışabilen,
  • Zaman yönetimi ve raporlama konusunda hassas,
  • İnsan ilişkileri güçlü, takım çalışmasına yatkın,
  • Esnek çalışma saatlerine uyumlu.
  • Seyahat engeli olmayan,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

HAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
HAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
HAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
HAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Bugün
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

CAN TEMİZLEME HİZMETLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

20yy. sona ererken kuru temizleme sektörü modern toplumun beklentilerini karşılamaktan çok uzaktı. Kalite standartlarının düşük, fiyatların yüksek, bekleme sürelerinin çok uzun olduğu hizmet anlayışı yüzünden eski teknik ve metotlarla çalışan kuru temizlemeciler müşteri tatmininde yetersiz kalıyorlardı.Artan ve yenilenen talepler karşısında kuru temizleme sektöründeki bu değişim ve gelişim ihtiyacını gören CAN Temizleme Hizmetleri; aydınlık ve temiz mekânlarda, hızlı, kaliteli, modern, güvenli ve uygun fiyatlarla hizmet verebilecek yepyeni bir kuru temizleme konseptini Türkiye'de uygulamaya karar verdi.

Alışveriş Merkezi'nde açıldı ve kısa sürede olağanüstü ilgi gördü. Dry Center, kendisine gösterilen bu ilgiyi; uyguladığı yüksek kalite standardı, teknolojik gelişmeleri takibi, personel eğitimine verdiği önem ve Koşulsuz Müşteri Mutluluğu'na dayanan hizmet anlayışıyla büyük bir başarıya dönüştürmüştür.

Türkiye'nin hızla ve başarıyla büyüyen kuru temizleme lideri Dry Center; bugün saygınlığını ve seçkinliğini Türkiye'nin 23 kentine (Adana, Ankara, Aksaray, Antalya, Aydın, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Isparta, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mersin, Rize, Samsun, Şanlıurfa, Trabzon) taşımış olup, sayısız müşterisine profesyonel kuru temizleme, halı yıkama, çamaşırhane, ütüleme hizmeti vermektedir.

Dry Center hem kendi açtığı hem de franchising yoluyla verdiği bayiliklerle şube ağını hızla ve başarıyla genişletmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları