Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

SATIŞ UZMANI YETİŞTİRİLMEK ÜZERE
BİLKAR SOĞUTMA ISITMA KLİMA VE ELEK.MALZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
17.11.2023
Firmanın Tüm İlanları

Makine Mühendisi İngilizce Bilen

İstanbul Avrupa Yakası Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
  • 29.09.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı

Bilkar Group 20 yılı aşkın tecrübesiyle soğutma ısıtma klima elektrik imalat ithalat ihracat alanında faaliyet göstermektedir. Satış Departmanımızda istihdam edilmek üzere Makine Mühendisi arayışımız bulunmaktadır

Aranan Nitelikler

* Makine Mühendisi ve Soğutma sektörü tecrübeli

* İngilizce Bilen

* Erkek adaylar için askerliğini yapmış olması

*  MS Office ve tercihen soğutma iklimlendirme sektörüne hakim,

* İletişim becerisi yüksek,

 Başvuracak adayların öğrenmeye ve kendilerini geliştirmeye açık olmaları beklenmektedir.Makina mühendisleri ya da soğutma sektörü tecrübeliler tercih sebebidir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
Torunlar GYO A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
ARGEDİT TELEKOMÜNİKASYON LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Edirne
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GO KLİPS TEKSTİL ve MAKİNA SAN.DIŞ TİC.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
FORTES MÜHENDİSLİK
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir - Bergama, İzmir, İzmir - Güzelbahçe, Giresun, Trabzon, Trabzon - Akçaabat, Ordu - Ünye, Ordu - Ünye, Rize - Ardeşen, Rize, Manisa - Salihli, Manisa - Akhisar, Manisa - Kırkağaç, Manisa, Muğla - Milas, Aydın - Kuşadası, Balıkesir - Edremit, Balıkesir - Edremit, Balıkesir - Ayvalık, Kocaeli - Gebze, Kocaeli, Bursa, Bursa - Orhangazi, Bursa - Karacabey, Antalya, Afyon, Konya - Akşehir, Konya
Son 1 Ay
BAŞVUR
ARGEDİT TELEKOMÜNİKASYON LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
KOÇSAN MAKİNE SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
23.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BİLKAR SOĞUTMA ISITMA KLİMA VE ELEK.MALZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Bilkar soğutma yönetim kurulu başkanının tecrübeli ve deneyimli iş özgeçmişi sayesinde sektöründe 2010 yıllarına doğru büyük cirolar elde etmiş. Faaliyetlerini daha sonra, ülke geneli dâhil yurt dışında da komşu ülkelerle sürdürerek, hacmini ve dış piyasasını genişletmiştir. Analiz edilen raporlarla döviz kurlarına göre yurt dışında büyük ihalelere katılmış ve üstlendiği her sorumluluğun altından özveri ve iş tecrübesi ile kalkmıştır.Sektöründe bu sayede güçlü firmalar arasına giren Bilkar, soğutma-ısıtma-klima- elektrik malzemelerinin üretimi ve kaliteli ithalatıyla zaman içerisinde ihracat hacmini genişletmiştir.Markamızın adı HONEST olup sosiad yönetim kurulunda çalışma sektöründe uzmanlaşmıştır. Sektöründe ihtiyacı olan her türlü malzemeyi temin ederek kalite standartlarını geliştirmiş, küçük çaplarda tasarım ve imalat ile büyük işlere imza atmıştır. Bunu yaparken müşteri memnuniyetini ve kaliteyi ön planda tutarak ürünlerinin stok ve çeşit sayısını geliştirmiştir.Firmamız başarılarına devam ederken dış ticaret piyasasında duyulmuş ve tanınmış bir marka halini almıştır. Yurt dışında soğutma ve ısıtma sektörlerinde diğer firmalarında distribütörlüğünü alarak yüksek kalitesi ile ödüllendirilmiştir.Firmamız Ar-Ge, tasarım, proje, muhasebe, finans, iç ticaret, dış ticaret, satın alma, üretim, planlama, sevkiyat, depo, ikili ilişkiler şeklinde birçok departmanın birleşmesiyle oluşturuldu. Bu departmanda çalışacak mevcut kişiler, eğitim-nitelik ve özelliklerine göre istihdam edilmiştir. Siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye hazırlanan personellerimiz, firmanın işleyişine uygun pozisyonlardaki departmanlara yerleştirilirken maksimum verim elde edilmesi planlandığından işin ehli, eğitimli ve karıyerli kişilerden oluşan bir ekip tercih edilmiştir.

Bilkar grup olarak firmamızın ilkesi: Müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak çalıştığımız sektörde uluslararası kuruluşlarda da yer almaktır. Bu sebeple geniş alanlara yayılarak hizmet vermek adına atacağımız adımlarda ISO 10002 ve 9001 kalite ve güvencesiyle hareket etmekteyiz.Kuruluşundan itibaren Türkiye’de 7 bölgede faaliyet gösteren firmamız, müşteri portföyü ile gelecek yıllara doğru hizmet kalitesini giderek arttırmayı hedeflemiştir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları