Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

İhracat Satış Koordinatörü
Tektem Makina
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
Çağrı Merkezi Elemanı
Tektem Makina
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Hafta
MUHASEBE UZMANI
Tektem Makina
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, Sakarya
Son 1 Hafta
İhracat Satış Temsilcisi
Tektem Makina
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Ay
Firmanın Tüm İlanları

Makine Mühendisi

Sakarya
  • 29.06.2020
  • 100 - 200

İş Tanımı

Sakarya / Karasu'da endüstriyel temizlik makineleri ve elektrikli araçlar üretimi yapılan fabrikamızda çalışmak üzere "Makine Mühendisi" alımı yapılacaktır.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun
  • Mesleki yeterliliğe sahip
  • Alanında en az 2 yıl deneyimli
  • Takım çalışmasına uyumlu
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği kalmamış

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

2K WELDING
Sakarya - Erenler
20.02.2024
BAŞVUR
Koltek Müşavirlik A.Ş.
Kocaeli, Sakarya
Dün
Sakarya - Hendek
23.02.2024
BAŞVUR
Koltek Müşavirlik A.Ş.
Kocaeli, Sakarya
Dün
ELVAN GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sakarya - Arifiye
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Sakarya, Bilecik, Bursa, Yalova, Eskişehir, Manisa, Balıkesir
Dün
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Sakarya - Hendek
23.02.2024
BAŞVUR
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
30.01.2024
BAŞVUR
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Türkiye
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

Tektem Makina

-Tektem Makina 1990 yılında İstanbul’da temizlik hizmeti ve halı koltuk temizleme servisleri olarak sektörde faaliyete başlamıştır. 1993 yılından itibaren Cleanvac markası ile halı yıkama makinaları, sanayi tip süpürgeler, basınçlı yıkama makinaları, sert zemin temizleme otomatları, sokak süpürme araçları, akülü yük ve yolcu taşıma araçları üretiminde çeşit ve kapasitesini büyütmüştür.

-Üretim yeri Sakarya Karasu’da 10.000 m2 açık 6.000 m2 kapalı alanda ve Akçakoca Melenağzı bölgesinde 2.500 m2 kapalı alanda bulunmakta olup, şirket merkezi İstanbul’da Ümraniye/Dudullu bölgesinde bulunmaktadır. Tektem, üretmiş olduğu temizlik makineleri ve elektrikli araçlarının, tasarımından kalıp üretimi ve seri üretimine kadar olan tüm süreçleri fabrika bünyesinde gerçekleştirmektedir. Ayrıca temizlik sektörünün talepleri ve elektrikli araçlarla ilgili ihtiyaçlara özel makine tasarlayıp üreterek müşteri memnuniyetini sağlamaktadır.

-Türkiye ve birçok ülkede dağıtım ağı, satış sonrası keşif ekibi ve satış sonrası servis destek hizmeti ile doğru ürünü, doğru noktaya, zamanında ulaştırmayı ve sürekli verimli kullanımı sağlamayı amaç edinmiştir.

-Cleanvac temizlik makinalarının, ürünlerine ve müşterilerine olan bağlılığı; onu şahıs firması olmaktan çıkartarak, Türkiye’nin endüstriyel tip elektrik süpürgesi, otomatik halı yıkama makinesi, halı sıkma makinaları, zemin temizleme otomatları, Sert zemin ovma ve cilalama makinaları, basınçlı temizlik makinaları, oto yıkama makinaları, buharlı halı koltuk yıkama makinaları ve yüksek vakum makinalarını entegre olarak üreten en büyük özel şirketi haline getirmiştir. Türkiye’ye üretimde birçok ilkleri kazandırmıştır.

-Cleanvac temizlik makinaları üretim teknolojilerine büyük yatırımlar yaparak bu konuda sektörde saygın yerlere gelmeyi değişmez hedef olarak görmüştür. Cleanvac temizlik makine üretimini; sektöre fayda sağlayacak tasarımları, yüksek performansı, dayanıklılığı, güvenirliği ve satış sonrası servis hizmetlerini ön planda tutarak sürdürmektedir.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları