Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

İçme suyu ve atık su arıtma sektöründe faaliyet gösteren firmamız da Proje Mühendisi olarak görevlendirilmek üzere bir takım arkadaşı arıyoruz. 

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun
  • 1 yıl ve üzerinde arıtma sektöründe deneyime sahip
  • Öğrenmeye açık
  • İş takibi konusunda dikkatli ve sonuç odaklı
  • Autocad, Autodesk Inventor ve Solidworks programlarını çok iyi derecede kullanabilen
  • MS Project programına hakim
  • İyi derecede İngilizce bilen B sınıfı sürücü ehliyeti sahibi olan ve araç kullanabilen
  • Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmayan ve gerekli durumlarda şantiyelerimizde çalışma konusunda herhangi bir engeli olmayan
  • İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden veya ulaşım problemi olmayan
  • Takım çalışmasına yatkın 

Özet Bilgiler

Hazar Arıtım Proje ve İnş.Taah.San.Tic.A.Ş.Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MURATEKS TEKSTİL MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Zeytinburnu
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Edirne
Son 1 Ay
BAŞVUR
KOÇSAN MAKİNE SANAYİ TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
23.02.2024
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
5.09.2023
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
HOMETECH ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKET
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Hazar Arıtım Proje ve İnş.Taah.San.Tic.A.Ş.

-Hazar AŞ, 1986 yılında İstanbul'da kurulmuştur. Firmanın bir parçası olduğu Hazar Grup, sadece Türkiye'de değil; Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan ve Gürcistan gibi birçok ülkede faaliyet gösteren uluslararası bir kuruluştur.

-Hazar Grubun başlıca çalışma alanları Hazar Arıtım ile su arıtma sistemleri, Sanmar Enerji, Netcom Elektronik ve Telekomünikasyon firmaları ile güç elektroniği, telekomünikasyon, inşaat, endüstriyel makine ve ekipman sektörleridir.

-Hazar Arıtım, İstanbul Taksim'de yönetim ofisi, Tuzla Organize Deri Sanayi Bölgesinde 6000 m² proje ofisi, laboratuvarı, üretim alanları ve deposu ile Perpa’da toptan satış ofisi ve cep deposu ile İstanbul’da her iki yakada üç lokasyonda müşterilerine ve çözüm ortaklarına hizmet vermektedir. Ayrıca firmamızın Tuzla Deri ve Endüstri Serbest Bölgesinde şube ve deposu bulunmaktadır.

-Hazar Arıtım, proje dizayn ve mühendislik hizmetlerini deneyimli satış ve mühendis kadrosu ile müşterilerine sunmaktadır. Ayrıca Türkiye genelindeki 150’den fazla müşteri ve bayii ağıyla su arıtma alanındaki en büyük ekipman tedarikçilerinden biridir, birçok uluslararası markanın Türkiye temsilcisidir.

-Hazar Arıtım, teknik servis, su numunelerinin ücretsiz analiz edildiği tam teçhizatlı laboratuvarı ve mühendislik danışmanlık hizmetleri ile müşterilerine katma değer sağlamaktadır. 

-Firma, tüm operasyonlarını ISO 9001:2000 Standartları dahilinde yürütmektedir. Ayrıca çevre teknolojileri ve su arıtma konularında yurtiçi ve yurtdışı seminerler, fuarlar ve organizasyonlara katılım sağlayarak, konu ile ilgili son yenilikleri yakından takip etmektedir. 

-Hazar Arıtım, bir sosyal sorumluluk projesi olarak, toplumun su ve suyun faydaları konusunda daha fazla bilinçlenmesini amaçlamıştır. Bu konuları derinlemesine işleyen “Bir Damla Su” kitaplarına sponsor olmuştur.

Misyonumuz;
  • Su Arıtımında, en etkili ve uygun teknolojileri kullanarak, ekipman & sistem tedariklerimiz ve projelerimizle, ülkemiz ve çevre bölgelerimizin arıtım ihtiyaçlarına en etkin ve ekonomik çözümleri üretmektir.Amacımız böylece ülkemiz ve dünya su kaynaklarının daha verimli şekilde değerlendirilmesine katkıda bulunmaktır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları