Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Makine Operatörü

İstanbul Avrupa Yakası
  • 14.09.2022
  • 0 - 20

İş Tanımı

Valiz imalat firmamızda robot makinasından anlayan elektronik teknisyen aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,
Avcılar, Esenyurt, Esenler, Bahçelievler, Sefaköy, Sultangazi çevresinde ikamet eden,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

OFSET BASKI ETİKET AKSESUAR TUR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
PAPATYA MOBİLYA SAN.TİC.LTD.
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Dün
MERCAN HOBİ VE EĞİT.MALZ.OYUNCAK İTH.İHRSAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Marriott Hotel Şişli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
MEDİPOLİTAN SAĞLIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Dün
WOW ISTANBUL Hotels & Convention Center
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Dün
Frigo Mekanik
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Mekin Saraciye (Mcs Group)

Şirketimiz 1990 yılından itibaren saraciye sektöründeki yerini ve kalitesini her geçen gün yükseltmeye devam eden İstanbul Esenyurt'da 17.000 m2 kapalı alanda kurulu fabrikası, İstanbul Mercan ve İstanbul Beyazıt'da bulunan şubeleri ,Ege bölgesi ve Akdeniz bölgesinde bulunan bölge ofislerinin yanı sıra ileriye yönelik yatırımlarıyla ve %100 yerli ürün çeşidiyle,tamamı profosyonel,alanında uzman kadrosuyla 81 ilde bulunan bayi ağıyla “Müşteri her zaman haklıdır” anlayışı ile siz değerli müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.

Bunların yanı sıra Türkiye'nin köklü firmaları,kurum ihaleleri ve perakende devlerine de üretim yapan firmamız her zaman kaliteli ve ilk tercih edilen üretici konumundadır.

Alt yapısını yurdun her köşesine ulaşabilmek adına sağlamlaştıran ve bunu başarmış olan firmamız bugün yurdun her tarafına kesintisiz hizmet vermenin ve Türkiye’nin en büyük ve en yüksek üretim kapasitesine sahip olmanın ve ülkemiz adına üzerine düşen istihdamı sağlamanın haklı gururu ve onurunu, siz değerli müşterilerimizin katkılarıyla yaşamaktadır.

İhracat hedeflerine de hergün daha da yaklaşan firmamız birçok Avrupa ülkesi dahil Arap ülkeleri ve Afrika ülkelerinede ürünlerini ihraç etmektedir.Misyonu tüm dünyada Türk malı ürünlerini sergileyen ve Türk malı ürünlerinin kalitesini tanıtan bir firma olmaktır.

Her türlü olumlu yeniliğe ve değişime ayak uydurmayı başarmış olan firmamız standart ticari ilişkilerini birlik ve beraberlik içerisinde gayret gösterip, çevreyle iletişimi daha ileri seviyelere çıkararak güzel ve huzurlu bir şekilde sürdürmektedir.

Yakalamış olduğu trendi daimi kılmak adına fabrikasyon ve hizmet entegresini en üst seviyede tutabilmek için üretim,planlama,muhasebe,satış pazarlama,ithalat ve ihracat departmanlarını kendi bünyesinde tek çatı altında tek merkezi yönetim olarak birleştirmiş ve bunu müşterilerine hizmet kalitesi olarak yansıtmış bulunmaktadır.

Firmamızın bundan sonraki hedefleri arasında dünya piyasasında kendine yer bulmak,markasını aranılan bir marka haline getirmek ve ihracat rakamlarını daha üst seviyeye taşımaktır.

Firma olarak vizyonumuz;her daim kaliteli ve %100 yerli üretim olan ürün çeşitlerini bünyesinde bulundurup, kalitesini dünya standartlarına taşıyarak değerli müşterilerimize en iyi şekilde sunmaktır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları