Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

MATEMATİK ÖĞRETMENİ

  • 25.06.2021
  • 20 - 50

İş Tanımı

İZMİT MERKEZDE ALANINDA DENEYİMLİ MATEMATİK ÖĞRETMENİ ALIMI YAPILACAKTIR.

Aranan Nitelikler

*ALANINDA UZMAN 
*YKS VE KPSS MÜFREDATINA HAKİM
*EĞİTİM FAKÜLTESİ YADA FEN FAKÜLTESİ MATEMATİK LİSANS MEZUNU
*İLETİŞİM BECERİSİ YÜKSEK
*TAM ZAMANLI
*TEMPOLU VE AKTİF ÇALIŞMAYA UYGUN

Özet Bilgiler

  • Matematik Öğretmeni
  • Eğitim
  • Eğitim
  • Tam zamanlı
  • Uzman
  • Kocaeli İzmit Ömerağa, İzmit Açı Özel Öğretim Kursu, Latif Bey Sokak, İzmit/Kocaeli
    • Toplu Taşımaya Erişim
  • 25.06.2021
  • 5.07.2021
  • 24.08.2021

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
Kocaeli - Karamürsel
Bugün
BAŞVUR
GÖLCÜK SINAV KURS
Kocaeli - Gölcük
Bugün
BAŞVUR
KAVRAM KURS MERKEZİ
Kocaeli - İzmit
Bugün
BAŞVUR
NESİBE AYDIN OKULLARI
Kocaeli
Bugün
BAŞVUR
NESİBE AYDIN OKULLARI
Kocaeli
Bugün
BAŞVUR
Kocaeli Sınav Koleji Şahin Kampüsü
Kocaeli - Kartepe
Bugün
BAŞVUR
DOĞRU CEVAP OKULLARI VE KURSLARI TİC. A.Ş.
Kocaeli
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

İZMİT AÇI ÖZEL ÖĞRETİM KURSU

AÇI EĞİTİM KURUMLARI, Ankara’da 1993 yılında öğretim hayatına başladı ve kurumsallaşma sürecine girdi.

Kurulduğu tarihten bu yana AÇI EĞİTİM KURUMLARI onlarca şubesi ve yüzlerce eğitim kurumuna verdiği yayın desteği ile önemli bir noktaya gelmiştir.Kuruluşundan bugüne kadar LGS ve Üniversiteye Giriş Sınavları hazırlıklarında üstün başarı elde etmiştir.

AÇI EĞİTİM KURUMLARI, yetiştirmiş olduğu yüz binlerce öğrenciyi üniversiteli yaparak onların geleceğe umutla bakmalarına yardımcı olmuştur.

AÇI EĞİTİM KURUMLARI, eğitimde bütünleyici anlayışı gereği disiplinli, çalışkan, özverili, alanında uzman ve güvenilir öğretmenler yetiştirerek eğitim camiasına büyük katkılar sağlamıştır. Kurumlar arası bilgi alışverişi yaparak diğer kurumların eğitim standartlarının yükselmesine yardımcı olmuştur .Türkiye genelinde yapmış olduğu büyük sınav organizasyonlarıyla öğrencilerin LGS-Üniversiteye Giriş Sınavlarından önce eksiklerini zamanında görerek gidermelerine yardımcı olmuştur.

AÇI EĞİTİM KURUMLARI, kuruluşundan bugüne lise ve üniversite sınavlarında birçok Türkiye derecesi çıkarmış ve başarılı öğrencilerini ödüllendirmiştir..Profesyonel yayıncılık anlayışı gereği büyük titizlikle hazırlamış olduğu, okul öncesi ve ilkokuldan üniversite hazırlığa kadar öğrencilerin ihtiyaç duyduğu her dokümanda kaliteli ve özgün bir yayıncılığın örneği olmuştur.Son teknoloji ürünü gösterimler, ders CD’leri ve uzaktan eğitim programlarıyla alanında örnek olmuştur. .AÇI EĞİTİM KURUMLARI, öğrenci rehberliğinde yapmış olduğu özgün ve tutarlı çalışmalarıyla yeniliklerin ve aydınlık geleceğin öncüsü olmuştur.

AÇI EĞİTİM KURUMLARI, düzey belirleme sınavlarıyla oluşturduğu seviye gruplarıyla öğrencilerin konu kavrama ve soru çözme becerilerini arttırmış ve hızlandırmıştır.AÇI EĞİTİM KURUMLARI, zengin ve geniş kütüphaneciliğin öncüsü olmuştur.Çözümlü sorularıyla LGS-Üniversiteye Giriş Sınavlarının standartlarını yakalayan Açı Deneme Sınavları Türkiye’nin her tarafında tercih edilmektedir.

AÇI EĞİTİM KURUMLARI, şubelerinde alana özel eğitim ile farklılığın öncüsü olmuştur. AÇI EĞİTİM KURUMLARI, 2015-2016 eğitim döneminden itibaren okul ve kurs merkezi olarak eğitim öğretimini sürdürmektedir .

AÇI EĞİTİM KURUMLARI, tutarlı, kararlı, kendinden emin, deneyimli kadrosuyla daha birçok başarı ve yenilikle hizmete devam edecektir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları