Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Matematik Öğretmenleri

  • 28.07.2021
  • 20 - 50
İPUCU KOLEJİ Matematik Öğretmenleri İş İlanı

İş Tanımı

“Başarı için Önce İpucu” sloganıyla akıl ve bilim ışığında düşünen, farklılıkları ile farkındalık oluşturan, küresel bakış açısına sahip, kendisiyle barışık, yeniliklere açık, sorumluluk sahibi, mutlu bireyler yetiştirmeyi amaç edinen İPUCU KOLEJİ’nin Elvankent Kampüsünde istihdam edilmek üzere Lise Matematik Öğretmeni alınacaktır.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin Eğitim Fakültelerinden mezun,

Pedagojik Formasyon Belgesine sahip,

Kariyerinde en az 3 yıl Özel Öğretim Kurumları'nda deneyimi olan,

Tam zamanlı çalışabilecek (08:30 – 18:30)

Milli Eğitim tarafından Özel Öğretim Kurumlarına atanma kriterlerini taşıyan,

MS Office programlarına hakim, Uzaktan Eğitim Uygulamaları (Online ders anlatımı), Okul Yönetim Programları (K12), Bilişim Teknolojileri ve Akıllı Tahta kullanım bilgisine sahip,

Öğrencilerin bireysel gelişimini izleyebilen, 

Öğrencilerin yaş özellikleri ile çağdaş öğretim yöntemlerine hakim,

Takım çalışmasına, iş birliğine ve disiplinler arası çalışmaya açık olan,

Yeniliklere ve gelişime açık, kendi alanındaki mesleki gelişmeleri güncel olarak takip eden,

TYT ve AYT alanlarına hakim,

Sincan, Etimesgut, Batıkent bölgesinde ikamet eden,

Lise kademesinde görevlendirmek üzere Matematik Öğretmeni arıyoruz.

Özet Bilgiler

  • Matematik Öğretmeni
  • Eğitim
  • Eğitim
  • Tam zamanlı
  • Uzman
  • Ankara Etimesgut YEŞİLOVA MAHALLESİ 4002. CADDE No 3 İPUCU KOLEJİ
    • Toplu Taşımaya Erişim
  • 28.07.2021
  • 28.07.2021
  • 26.09.2021

Ders-al Eğitim Öğretim Bilgisayar Sist. Prg. Yaz. Paz. LTD ŞTİAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

ORTADOĞULULAR MAMAK KURS MERKEZİ
Ankara - Mamak
Dün
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
Ankara - Mamak
Dün
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Hafta
Ankara - Elmadağ
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Sincan
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Keçiören, Ankara - Keçiören
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
PURSAKLAR SINAV KURS
Ankara - Pursaklar
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Ders-al Eğitim Öğretim Bilgisayar Sist. Prg. Yaz. Paz. LTD ŞTİ

1998 yılında dershane sektörüyle eğitim - öğretim faaaliyetlerine başlayan kurucumuz, bu faaliyetlere 2007 yılında yayın alanını da eklemiştir. Milli Eğitim Bakanlığı’mızın “okullaşma” ya verdiği önem neticesinde 2019 - 2020 eğitim - öğretim yılında Ankara’da eğitim kurumları açarak faaliyetlerine devam etmektedir.

“Başarı için Önce İpucu” sloganıyla öğrencilerin atladığı küçük detayları hafızalara eğlenerek, uygulayarak kazıyoruz. Mutlu bireyler geleceğin inşaasında önemli bir etkendir. Bu hedef doğrultusunda okulumuz bünyesindeki atölyelerde yaşam kalitesini artırmaya yönelik etkinliklerle öğrencilerin mutlu birer birey olmalarını sağlamaya çalışıyoruz.

6000 metrekarelik kampüsümüzde spor ve sanat etkinlikleri ile öğrencilerin özgüvenlerini ve yeteneklerini geliştirmeye çalışırken bilim ve teknoloji laboratuvarları ile de onların akademik ve sosyal yönde gelişimlerine katkıda bulunuyoruz.Logomuzdaki çizgiler “İPUCU”nun bir yolculuk ve değer olduğuna işaret etmektedir. Renkleri ise samimiyetimizi ve özgürlüğümüzü sembolize edecek şekilde turuncu ve mavi olarak seçilmiştir.

İpucu Koleji’nin hedefi; Atatürk İlkeleri doğrultusunda Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ve varlığının önemini kavrayan, akıl ve bilim ışığında düşünen, farklılıkları ile farkındalık oluşturan, küresel bakış açısına sahip, kendisiyle barışık, yeniliklere açık,sorumluluk sahibi, mutlu bireyler yetiştirmektir. 2005 yılından beri yan yana çalışan istikrarlı ve kaliteli bir eğitim kadrosu ile öğrencilerimize hizmet verecek olan kurumumuz, her öğrencinin kendini değerli hissedeceği, severek ve isteyerek geleceği, güvenilir bir ortam oluşturmuştur.

İpucu Koleji olarak idealist, prensipli, uygar, ciddi ve uzman bir eğitim anlayışıyla sizlere hizmet sunmaktan gurur duyarız.
Amacımız / Hedefimiz öğrencilerimizin, evrensel değerleri benimsemiş ve ulusal kültürümüzle harmanlamış, ahlaki değerlere bağlı ve saygılı, özgür, sorumluluk sahibi, özgüveni yüksek, ülkemizin menfaatleri doğrultusunda ilim ve fen yolunda yürüyecek bireyler yetiştirmektir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları