Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Medikal Satış Tanıtım Elemanı

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir, İstanbul Anadolu Yakası
  • 6.07.2020
  • 100 - 200

İş Tanımı

Ağırlıklı olarak Ozon Tedavisine yönelik tedaviler ile bunları yapmak için gerekli olan cihaz ve sarf malzemeri konusunda faaliyet gösteren medikal firmayız. Bu firmada öncelikle Ozon Tedavisini öğrenecek, uygulamaları bilecek ve bu uygulamalara yönelik ürünlerin tanıtım, satış ve pazarlamasını yapabilecek  bir eleman aranmaktadır.

Satış Tanıtım ( mümkünse ve Klinik Destek)  Elemanı olarak çalışacaktır.

Aranan Nitelikler

  • En az 2 yıllık tercihen 4 yıllık Yüksek Okul / Üniversite mezunu olmak zorundadır. Bu düzeyden daha az eğitimi olan kişilerin başvurmamasını rica ediyoruz. Halen Medikal STE (Satış Tanıtım Elemanı) belgesi olması tercih nedenidir. Yoksa da onun için bu belge çıkartılacaktır. 
  • Konuşması düzgün, ikna kabiliyeti olan, prezentabl, kısaca tanıtım elemanı olarak görev yapabilecek özelliklerde olmalıdır. 
  • Fatura, irsaliye vb mali evrakları Logo vb PC programlarından tanzim etmesi gereklidir. Bunu bilmiyorsa öğretilecektir. Bilgisayar kullanmayı, sosyal medya ve pazar araştırması, tanıtım plan ve stratejileri geliştirebilecek kapasitede olmalıdır.
  • Araç kullanmasında hiç bir sıkıntı olmamalıdır. Bu bir zorunluluktur. Ehliyeti olması ve düz / otomatik vites araçları rahatlıkla kullanabilmesi gereklidir
  • Satışını yaptığımız ürünler şırınga, katater vb steril, ambalajlı malzemelerdir. Bunların alıcılara kargolanması da bu kişinin sorumluluğundadır. 
  • Zorunlu olmamakla birlikte eğitimi tedavi yapmaya izin veren bir konudaysa ve istediği takdirde tedavi öğretilip, yapmasına izin verilebilir. 
  • Evi Ataşehirdeki merkezimize gidiş gelişi kolay bir lokasyonda olmak zorundadır. İstanbul Anadolu yakası dışındaki bölgelerden başvuru yapılmamasını rica ederiz. 
  • Seyehat engeli olmamalıdır. Çok sık olmasa da zaman zaman il dışı seyehatler gerekli olmaktadır. 
  • Fotoğrafı olmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
CAN MEDİKAL HİZMETLER A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Ay
IDEA MAKİNA İMALAT SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Dün
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Ay
BAŞVUR
SEKTÖRÜN LİDER FİRMASI
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
GRANDE GROUP MEDİKAL TURİZM VE EMLAK DANIŞMANLIĞI KOZMETİK VE REKLAMCILIK LTD.ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Ay
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Dün
Century 21 Roof
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ESER MEDİKAL SAĞLIK HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ

-1984 yılından bu yana serbest hekim olarak çalışan iki doktor tarafından 1994 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Sağlık Hizmeti alanında faaliyet göstermektedir. Çocuk Hekimliği, Diş Hekimliği, Ozon Tedavileri, Kolon Hidro Terapi, Medikal Estetik Uygulamalar, Detox, Anti-Aging, SPA uygulamaları temel çalışma alanlarıdır.

-Eser Medikal Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kendi çalışma alanı dışında olanakları çerçevesinde toplumsal hizmetlerde bulunmaktadır.  Dr.Ruhi Çakır
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları