Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mercedes-Benz Sistem Teknisyeni

  • 19.08.2021
  • 20 - 50

İş Tanımı

Batı Oto; 30 yıllı aşan sektör tecrübesi, 55 uzman çalışanı, modern ekipmanları ve 6.000 metrekarelik yeni tesisinde günlük 50 araç kapasitesiyle Mercedes-Benz ailesinin değerli bir üyesi olarak; Yetkili Servis, Orijinal Yedek Parça, Mercedes-Benz Certified (Sertifikalı Kullanılmış Otomobil Satış) ve Sigorta hizmetlerini müşterilerine sunan bir kuruluştur. İlkemiz; memnun müşteri, mutlu çalışan. Mercedes-Benz yetkili servisimize diğer personellerimiz gibi değer katan, fark yaratan Arıza Teşhis ve Sistem Teknisyeni takım arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Meslek Liseleri ve Üniversitelerin Motor veya Otomotiv bölümlerinden mezun,
Tercihen Mercedes-Benz sertifikalarına sahip (Sistem Teknisyeni),
Mercedes-Benz markasında deneyimli,
Mekanik bakım / onarım süreçlerine hakim,
Arıza tespit cihazlarını kullanabilen,
Müşteri ve çözüm odaklı,
Takım çalışmasına yatkın,
Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
Sürücü ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Yalova, Bursa, Bilecik, Sakarya, Eskişehir, Manisa, Balıkesir, Çanakkale, Düzce, Antalya
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Sakarya, Bilecik, Bursa, Yalova, Eskişehir, Manisa, Balıkesir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Apleona Tesis Yönetim Hizm. ve Tic.Ltd.Şti.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

Batı Oto San ve Tic. A.Ş.

1989 yılından beri otomotiv sektöründe hizmetinizdeyiz...

Batı Oto olarak 1989 yılından beri otomotiv sektörü servis hizmetlerinde müşteri memnuniyeti ilkesiyle Mercedes-Benz sahibi ve kullanıcılarının her zaman yanındadır. 1989 yılında özel servis olarak çalışmaya başlayıp, daha sonra ithalat, araç alımı - satımı ve sigorta gibi alanlarda kendini geliştirip büyüyen bir şirkettir. Firmamız, yıllara dayanan sektör tecrübesi, sertifikalı ve eğitimli uzman çalışanları, modern ekipmanları ve 6.000 metrekarelik Kozyatağı tesisinde günlük 50 araç kapasitesiyle Mercedes-Benz ailesinin değerli bir üyesi olarak; Yetkili Servis, Orijinal Yedek Parça, Mercedes-Benz Certified ( Sertifikalı Kullanılmış Otomobil Satış ), Sigorta hizmetlerini müşterilerine sunan güvenilir bir kuruluştur. Mercedes-Benz yetkili servisimizde; mekanik bakım-onarım, kaza yönetimi ve hasar – onarım, MB collection, orijinal aksesuar, 7/24 yol yardım gibi hizmetleri müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, tecrübeli ekibimiz ve son teknoloji ekipmanlarımızla tüm Mercedes-Benz sahiplerine sunmaktan onur duyuyor, kuruluşumuzdan bu yana edindiğimiz tecrübeleri müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için biriktiriyoruz.

Alışılmış, tescilli Batı Oto kalitesi ile Mercedes-Benz'in görkemli gücünü birleştirerek Yıldızları Batı Oto Kozyatağı tesisinde parlatıyoruz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları