Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mercedes Benz Yetkili Servisi Hasar Danışmanı

  • 10.01.2023
  • 20 - 50
Nefesoğulları Motorlu Araçlar Ltd.Şti.  Mercedes Benz Yetkili Servisi Hasar Danışmanı İş İlanı

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ELMAS OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Nefesoğulları Motorlu Araçlar Ltd.Şti.

1986 yılında, Nefesoğulları Motorlu Araçlar Ltd. Şti. olarak kurulan ve Mercedes-Benz markası için hizmet veren Nefesoğulları Grup bünyesine, yeni yerimizi ve yeni yetkilerimizi Nefesoğulları Motorlu Araçlar olarak ilave ettik.

Nefesoğulları Motorlu Araçlar kaliteyi bir yaşam biçimi olarak benimsemiş; siz araç sahiplerinin isteklerini, servis sürecinin her aşamasında daha kaliteli, daha ekonomik ve daha hızlı bir şekilde yanıt vermeyi prensip edinmiştir. Tüm süreçlerimizde ve uygulamalardaki ana ölçütümüz; Kullanıcı ihtiyaçlarının optimum ölçülerde karşılanmasının yanı sıra, zaman faktörünün günümüzdeki değerini göz önünde bulundurarak, servis süreçlerimizi planlanan teslim süresi içerisinde tamamlamaktır.

Bu düşüncelerimiz ışığında 1986 yılından bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz, Mercedes-Benz markasına bağlı hizmetlerimizi, yetkilendirerek devam ettirmeye karar verdik. Grup bünyemizde Nefesoğulları Otomotiv ve Tekstil Sanayi Tic. Ltd. Şti. Nefesoğulları Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. ve Nefesoğulları İnşaat Turizm San.ve Tic. Ltd. Şti bulunmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları