Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

MİMAR / Y.MİMAR

İstanbul Avrupa Yakası
  • 3.01.2023
  • 100 - 200

İş Tanımı

İnşaat ve taahhüt firmamıza Merkez ofisimizde (Başakşehir / İST.) görevlendirilmek üzere, mimari proje tasarım ve çizimi  konusunda en az 5 yıl deneyimli

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin 4 yıllık mimarlık fakültelerinden mezun,En az 5 yıl mimari proje bürolarında, TASARIM, ÇİZİM VE RUHSATLANDIRMA konusunda çalışmış, Daha önce Endüstriyel yapılar , fabrika binaları, konut ve işyeri projeleri TASARIM VE ÇİZİM İŞLERİNDE  görev almış, Etüd , projelendirme ve 3D sunum yapabilme kabiliyetine sahip , AUTOCAD, TERCİHEN SKETCH UP VEYA 3DS MAX KULLANABİLEN PHOTOSHOP ve/veya 3D sunum programlarını bilen, EXCEL PROGRAMLARINI KULLANABİLEN, SORUMLULUK SAHİBİ, MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNİ SATIŞ AŞAMASINDAN ALIP SUNUM AŞAMASINA KADAR GÖTÜREBİLECEK, İLETİŞİM BECERİLERİ YÜKSEK, TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARANIYOR.sorumluluk sahibi ve gerektiğinde  proje yürütücülüğü yapabilecek nitelikte olan adaylar tercih edilecektir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

CONSERA YAPI
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
MAZERON MİMARLIK DEKORASYON TEKSTİL TİCARET A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
VLM4 YAPI SİSTEMLERİ YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Son 1 Ay
ELMAS OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Eyüpsultan
24.03.2024
SİMYA MİMARLIK MÜHENDİSLİK
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
14.03.2024
BAŞVUR
DÖNMEZ YAPI MALZEMELERI ISI SOĞUTMA VE TICARET LTD. ŞTI.
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Bugün
BAŞVUR
HVS REKLAM HİZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Gaziosmanpaşa
Bugün
BAŞVUR
DALBAY TAŞ İMALATI SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy, Sakarya - Ferizli, Kırklareli - Merkez
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

OPAL İNŞ. TUR. ÇELİK KONST. SAN. VE TİC. A.Ş.

2000 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyetine devam etmekte olan Opal İnşaat Tur. Çelik Konstrüksiyon Sanayi ve Tic. A.Ş. kurucularının uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimleri, uzman teknik kadro ve kalifiye elemanlarıyla sürekli değişimin eseri olarak sektörde haklı yerini almıştır. Opal Çelik, Sakarya 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde 10.000 m² kapalı alan, 1.000 ton/ay kapasiteli, modern üretim tesislerinde her türlü teknolojiyi kullanmaktadır. Tam otomatik kumlama ve boyama tesisi, tam otomatik CNC delme, kesme üniteleri ve CNC plazma kesim hatları ile hızlı ve kaliteli üretim ilkesini benimsemiş olan Opal Çelik, iş dünyasının önde gelen firmalarının güvenini kazanmıştır ve Opal Çelik çok sayıda tesise başarı ile imza atmıştır. Kalite, hız, müşteri memnuniyeti ilkelerini öncelikli olarak benimsemiş olan Opal Çelik Yapı, anahtar teslim sanayi yapıları, petrol ve gaz tesisleri, fabrika ve depo binaları, iş merkezleri, eğitim ve spor yapıları, soğuk hava depoları, sosyal tesisler, otoparklar, çatı ve cephe kaplamaları konularında, tasarımdan uygulamaya anahtar teslim hizmet vermektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları