Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Motorlu Kurye - Beylikdüzü

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 12.06.2020
  • 20 - 50
Little Caesars Pizza – Çelebi Hizmet Gıda  Motorlu Kurye - Beylikdüzü İş İlanı

İş Tanımı

Dünyada, 5 binin üzerinde restoranı olan Little Caesars; Türkiye’de 1997’den bu yana, Çelebi Holding yönetiminde her geçen gün büyüyen ve gücüne güç katan bir markadır. İstanbul, Tekirdağ, Ankara, Kocaeli, Bursa, Eskişehir, Bolu, Zonguldak, Çanakkale, Balıkesir, Bandırma, Mersin ve Trabzon 'da sürekli artan restoran sayısı, pizzalarına o çok özel lezzeti veren günlük hamur ve taptaze malzemelerin oluşturduğu kaliteli pizzaları ve güler yüzlü personeliyle faaliyetlerini sürdürmektedir.

Her zaman en iyiyi sunmak için canla başla çalışan Little Caesars takımının bir parçası olmak üzere; Motorlu Kurye aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

  • En az ilköğretim mezunu,
  • A2 ehliyeti olan,
  • Vardiyalı çalışabilecek,
  • Müşterilerimize karşı markamızı en iyi şekilde temsil edecek.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer, İstanbul Avrupa Yakası
22.12.2023
BAŞVUR
VEYRON HOTELS & SPA
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası, Sakarya
Bugün
BAŞVUR
BİLNET EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
AVICENNA UMUT HASTANESİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
MIS YEMEK SAN VE TİC. LTD STI
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BOLT KARGO LOJİSTİK TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ÖZ YİĞİT MEŞRUBAT PAZARLAMA DAĞITIM GIDA SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Little Caesars Pizza – Çelebi Hizmet Gıda

-1996'dan beri Çelebi yönetiminde hızlı ve sağlam adımlarla büyümesini sürdüren Little Caesars, ilk akla gelen pizza markalarından biri olarak pazar payını arttırmaktadır.

-Çelebi'nin gıda sektöründeki önemli atılımlarından biri olan Little Caesars, 1959'da Amerika Birleşik Devletleri, Detroit'te kurulmuştur. Günümüzde 6000’e yakın restoranı ile hizmet veren Little Caesars, uluslararası deneyimi sayesinde 1996 yılından bu yana da Türk tüketicisine hizmet vermektedir. Little Caesars tüm faaliyetlerini, müşterilerinin güvenini kazanmak ve bu güveni sürdürmek için kaliteden ödün verilmemesi gerektiği inancıyla yürütmektedir.

-Türkiye'nin ilk nefis kenar pizzasının mucidi Little Caesars, her tür damak tadına hitap edebilecek çeşitlilikte olan pizzalarının yanı sıra müşterilerine günlük olarak hazırlanan patates, tavuk kanadı ve sufle gibi özel yan ürünler de sunmaktadır.

Türk fast-food sektöründe birçok yeniliğe imza atan Little Caesars, nefis kenarın yanı sıra, "bir alana bir bedava" konseptini de sektörle ilk kez tanıştıran markadır.

-Vizyonu ve uygulamaları ile sektöründe ilklere imza atan bir marka olan Little Caesars, İstanbul, Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Eskişehir, Hatay, Kocaeli, Mersin, Sakarya, Samsun, Tekirdağ ve Zonguldak'ta sürekli artan restoran sayısı ile hizmetlerini sürdürmektedir. Yüksek kalitede ürünü rakiplerinden daha ekonomik şartlarda ve yüzde yüz müşteri memnuniyetini hedef alan servis anlayışıyla sunan Little Caesars, kalite standartlarından taviz vermeden gerçekleştirdiği çalışmalarını, restoran yatırımlarını ve franchisee restoran sayılarını artırarak sürdürecektir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları