Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Night Auditor

  • 25.07.2022
  • 20 - 50
ALP PAŞA HOTEL Night Auditor İş İlanı

İş Tanımı

Antalya’nın kalbi Kaleiçi'nde yer alan Alp Paşa Hotel bünyesinde görevlendirilmek üzere gece çalışacak resepsiyon görevlisi alınacaktır.

Aranan Nitelikler

-İngilizce bilen,
-İletişimi kuvvetli,
-Diksiyonu düzgün.

***Lojman ve servis imkanı yoktur.

Özet Bilgiler

ALP PAŞA HOTELAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

CRYSTAL WATER WORLD RESORT & SPA
Antalya - Serik
Bugün
BAŞVUR
ATG HOTELS
Antalya - Aksu
Dün
Antalya - Aksu
5.02.2024
BAŞVUR
Trendy Lara
Antalya - Aksu
5.02.2024
BAŞVUR
ATG HOTELS
Antalya - Serik
Bugün
BAŞVUR
CRYSTAL WATER WORLD RESORT & SPA
Antalya - Serik
Bugün
BAŞVUR
ROYAL HOLİDAY PALACE HOTEL
Antalya - Aksu
Bugün
BAŞVUR
Arcanus Hotels Sorgun
Antalya - Manavgat
Son 1 Ay
BAŞVUR
Trendy Palm Beach
Antalya - Manavgat
21.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ALP PAŞA HOTEL

Güzel Türkiyemizin Turizm başkenti Antalya’nın kalbi tarihi Kaleiçi semtinde bulunan ve yaklaşık 250 yıllık tarihi ve kültürel yapısına uygun olarak tamamen orijinaline sadık kalınarak 1995 yılında restore edilen Alp Paşa Hotel Osmanlı-Türk kültür ve yaşamını yaşatma ve yerli yabancı konuklara tanıtma misyonunu sahiplenmiş bir otel olarak bu misyona uygun strateji ve programlar geliştirmektedir. Ana binaları 18. yy. ortalarından, eklentileri ise 19. yy. başlarından kalma “Konak” evlerinden oluşan ve şehri idare eden yönetici sınıf tarafından kente deniz yolu ile gelen zengin tüccarları ve kendi mühim misafirlerini ağırlamak üzere inşa ettirilen bu görkemli Osmanlı konaklarından oluşan Alp Paşa Hotel, Haremlik ve Selamlığı, Restaurant’ta iki ve odaların birinde bulunan bir, toplam üç şöminesi ile, Restorasyon çalışmaları sırasında bulunup gün yüzüne çıkarılan Hellenistik, Bizans, Selçuklu ve Roma eserlerinin özel izinle sergilendiği müzesi, iç avlusu, Türk Hamamı, Sarnıçlı kuyusu, Şark Köşeleri, Mahzen ve Bahçe Restaurantıyla, Osmanlı Suit odalarıyla, ahşap ve teknolojinin buluştuğu Osmanlı Mimarisi tarzındaki her türlü konforu bulunduran Jacuzzili ve bazıları deniz manzaralı odalarıyla, içinde yeşerip geliştiği kültüre hizmet etmekten ve hem de bu kültürün tüm dünyaya tanıtılması görevinden duyduğu büyük heyecan ve şevk ile yoluna kesintisiz devam etmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları