Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Şirketimizin Güneşli merkez binasında yönetim katında çay servis ve müşteri karşılama işlerine bakacak ofis elemanı alınacaktır.
Adayların Güneşli bağcılar merkeze yakın oturmaları tercih sebebidir.

Aranan Nitelikler

Giyimine özen gösteren ,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MEDPORT MEDİKAL
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
AVRUPA MÜMESSİLLİK VE DIŞ TİCARET
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BERG ELEKTRIK CIHAZLARI SANAYI VE TICARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
Akgel Gayrimenkul Yatırım ve İnş. San. Tic. Ltd Şti.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
NEW TR HABER AJANSI TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Ay
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
Radisson Collection Hotel, Vadistanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Bravo Etiket ve Tekstil san. tic.ltd.sti

-Bravo Etiket, İstanbul'un tekstil merkezi Güneşli endüstrisinin kalbinde toplam 2.000 m² fabrika alanına ve dünyanın farklı yerlerinde birçok ofise sahiptir.

-Satış ve Pazarlama ofisimiz İstanbul "Merter" de bulunmaktadır. Yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerimizi buradan koordine ediyoruz. Müşterilerimiz Gıda, İlaç, Kimya, Kozmetik ve Tekstil gibi farklı iş alanlarında faaliyet göstermektedir.

-Bravo Etiket, Türkiye'nin önde gelen Etiketleme Şirketlerinden biridir. En son teknolojik standartları takip eden üretim tesislerimiz ile müşterilerimize yüksek kaliteli ürünleri zamanında sunabilen güvenilir partnerleriz.

-Bravo Etiket, 2007 yılında kurulduğundan beri, müşteri ihtiyaçlarını mümkün olan en iyi şekilde anlamak için uzun süreli ortaklıklarla ilgilenmektedir. Nitelikli ve motivasyonu yüksek çalışanlarımızla, ulusal ve uluslararası ortaklarımızla bu günden güne yaşıyoruz. Bu bizim iş anlayışımızdır.

-Çok çeşitli sektörlerin ihtiyaçlarını karşılayan ürün ve çözümler, "zamanında teslimat '' hizmet anlayışı ile sunulmaktadır.

-Uluslararası ekonomik gelişme ve tadilat standartlarına uyarlanmış bir firma olarak, yaratıcı yenilikleri bir araya getiriyor, piyasaların ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan profesyonel kadromuz ile sektöre ve hizmet verilen kurumlara katkı sağlıyoruz.

-Bravo Etiket çözümler sunar. Müşteri talep ve beklentileri ancak doğru ve gerekli çözümlerin gerçekleştirilmesi ile karşılanmaktadır. Etiketin çekici olması için onu çekici ve göz alıcı bir şekilde ve son kullanıcının zevklerine uygun bir yaklaşımla ifade etmek çok önemlidir. Bu, istenen standartta mükemmel bir etiket yapmak ve yaratmak anlamına gelir.

-Bravo, bunu yapmanın en iyi yoludur ve ilgili etiket çözümlerinin hazırlanmasından sorumludur.

-Bravo Etiket bu bilinçle dokuma etiketler, dar dokuma etiketler, karton etiketler, yapışkan etiketler, baskı etiketleri, deri ve termal barkod etiketleri üretmektedir. Dijital makine tesisleri, tüm karton etiketleri, antetli kartları, broşürleri ve kartvizitleri bir saat içinde hazır hale getirir.

-Dünyadaki en son teknolojik ve yapısal değişikliklere sürekli uyum sağlayarak ve bu sektörde öncü rol oynayarak, uluslararası kabul görmüş altyapımız, üretim ve hizmet kalitemiz geliştirilmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları