Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ofis Yöneticisi - Kıyı Gayrimenkul

  • 16.07.2021
  • 20 - 50
REALTY WORLD Ofis Yöneticisi - Kıyı Gayrimenkul İş İlanı

İş Tanımı

TÜRKİYE’NİN EN ÇOK TERCİH EDİLEN GAYRİMENKUL FRANCHISE MARKASI

1973 yılında ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lık yatırım ve yılda % 30 büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devidir. 

2005 yılında faaliyetlerini Türkiye’ye taşıyan Realty World, ilk yılında gösterdiği büyüme ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen emlak markası olmuştur. Realty World Türkiye, bu başarısını 2006, 2007 ve 2008 yıllarında Realty World ülkeleri arasında en hızlı büyüyen marka ödülünü alarak sürdürmüş ve Türkiye genelinde 130'u aşkın ofise ulaşmıştır. 

İşyerimiz Aydın, Didim'dedir. İşimizin konusu gayrimenkul satış ve kiralama hizmetleridir.Aydın, Didim'de 15 yıldır bu sektörde faaliyet gösteriyoruz. 8 yıldır Realty World Kıyı Gayrimenkul çatısı altında bulunuyoruz.Ofisimizde birlikte çalışmak istediğimiz ofis yöneticisi, kendisine bağlı olarak çalışacak ofis asistanı ile birlikte gayrimenkul danışmanları, satış temsilcilerinin yönlendirilmesi ve müşterilerin talep, şikayetlerinin alınmasından oluşan bir görev yapacaktır. Şirketin idari işleri ile ilgili her türlü çalışmalar ofis yöneticisinin sorumluluğu altında olacaktır. Şirket kayıtlarının düzenli tutulması, dosyalanması, periyodik ilanların verilmesi ve izlenmesi, şirket toplantılarının organize edilmesi, alınan kararların uygulanması, ödemelere esas evrakların takibi ve usulüne uygun olarak gerekli ödemelerin yapılmasının takibi, ofisin temizliği ve düzeninin sağlanması gibi sorumluluklar verilecektir.

Realty World Türkiye Ailesi’nin, AYDIN DİDİM bölgesinde hizmet veren “REALTY WORLD KIYI GAYRİMENKUL” ofisi olarak, Ofis Yöneticisi arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Kurumsal Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren ofisimizde görevlendirilmek üzere;

  • Üniversite veya Yüksek Okul mezunu,
  • En az 3 sene benzer pozisyonda tecrübeli,
  • İnternet, bilgisayar ve ofis programlarına hakim,
  • Dosyalama, arşivleme ve raporlama konularında titiz ve tecrübeli,
  • Kurumsal Kimliğe inanan ve kişisel gelişime açık,
  • Ön muhasebe bilgisi olan,
  • İnsan ilişkileri güçlü ve olumlu, 
  • Maaş+Prim sistemiyle çalışacak,
  • Didim'de ikamet eden,

          Ofis Yöneticisi adaylarının başvurularını bekliyoruz.

''GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE DENEYİM TERCİH NEDENİ OLACAKTIR''

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Aydın - Kuşadası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
5.03.2024
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
5.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

REALTY WORLD GAYRİMENKUL HİZMETLERİ A.Ş

-1973 yılında ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lık yatırım ve yılda %30 büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devidir. 2005 yılında faaliyetlerini Türkiye’ye taşıyan Realty World, ilk yılında gösterdiği büyüme ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen emlak markası olmuştur.

-Realty World Türkiye, bu başarısını Realty World ülkeleri arasında en hızlı büyüyen ülke ödüllerini alarak sürdürmüş ve Türkiye genelinde 170' i aşkın ofise ulaşmıştır. Realty World Türkiye KKTC’den sonra Bulgaristan ve Yunanistan’ın master franchise haklarını da alarak Balkanlar’daki büyümesini hızla sürdürmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları