Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Birikim Okulları 1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kuruldu. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dersane ile eğitim-öğretim hayatına başladı. Bugün 6 Kampüsü ile eğitim öğretim alanında hizmet vermektedir. Anaokulundan üniversiteye kadar tüm sınıf seviyelerinde ortaya koyduğu özgün eğitim felsefesi, deneyimli öğretmen kadrosu ve nitelikli donatı alanlarıyla çocuklarımızın geleceğini aydınlatmaya devam etmektedir. Geçmişten bugüne ülkemizin eğitim alanındaki en önemli kurumlarından biri olan okullarımız; ortaya koyduğu eğitim yaklaşımları ve uygulamaları, eğitim metaryalleriyle yeni nesil okulculuğun öncüsüdür.

Varlığa, bilgiye ve değerlere kendi medeniyetinin penceresinden bakmayı ilke edinen okullarımız; umrana giden yolda medeniyeti inşa edecek hikmeti kuşanmış nesiller yetiştirmeyi hedeflemektedir. Hayat Denge Modeli (HDM) adını verdiği eğitim modeliyle; geleneğin birikiminden, Birikim'in geleneğini oluşturan Birikim Okulları, akademik, sosyal ve manevi gelişim alanlarında kuşatarak öğrencisinde hayat boyu Birikim etkisine yol açmaktadır.

"Önce Ahlak ve Maneviyat", "Bilginin Verimli Toprağı", "Birikimsiz Olmaz", "Zekayı da Parlatır, Maneviyatı da", "Okul Hayattır", "İnsanın En değerli Birikimi Eğitimidir", "Hayat Boyu Birikim Etkisi" gibi bir çok mottolarla kendisini ifade eden Birikim Okulları;

Her öğrencisinin biricik ve farklı ilgi alanlarına sahip olduğunuEğitimin yaşamın bir parçası, yapılandırılmış bir simülasyonu olduğunu ve insanın yaşam kalitesini artıracak yegane imkanı olduğunuFarklı öğrenim düzeylerinde olsa da öğretim programlarının bir bütün olduğunu ve her öğrencisinin bunları tam olarak öğrenmesinin onun hakkı olduğunu Geleceğin öngörülemez dünyasında öğrenmeyi öğrenen, geleceğe umutla bakabilen öğrencisinin ömür boyu yanında olması gerektiğinibilmekte, bu bilinçle ve bitmeyen bir aşkla eğitim öğretim faliyetlerini sürdürmektedir.

Birikim Okulları; kendisiyle barışık, geleceğin iyi ve başarılı insanlarını yetiştirmektedir.

Aranan Nitelikler

Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun,
Alanında en az 2 yıl deneyimi olan,
Öğretmenlik mesleğini seven,
Takım çalışmasına yatkın ve uyumlu,
İletişim gücü yüksek,
Eğitim teknolojilerini derslerinde severek uygulayan,
Akıllı tahta kullanımı bilgisine sahip,
Üretmeyi seven,Alanında yeterli bilgi birikimine sahip ,
Mesleği ile ilgili gelişmelerden haberdar olabilen,
Çağdaş eğitim yöntem ve teknolojilerini kullanabilen,
Tercihen özel okul / kolej tecrübesi bulunan,
İnsan ilişkilerinde başarılı,
Etkin iletişim becerilerine sahip,
Eğitim gönüllüsü “ Öğretmenler” arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Hafta
Antalya Koza Özel Eğitim Hizmetleri Ltd.Şti.
Antalya - Muratpaşa
Son 1 Ay
BAŞVUR
Antalya - Alanya
Son 1 Ay
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
Antalya
15.03.2024
KÜÇÜKŞEYLER ANAOKULLARI
Antalya - Konyaaltı
16.01.2024
BAŞVUR
UĞUR OKULLARI
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya
Bugün
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ANTALYA
Antalya
Dün
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Hafta
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

TAHTAKALE SPOT MAĞAZACILIK GIDA TÜK. ÜRÜ. SAN. VE TİC. A.Ş.

Birikim Okulları 1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kurulmuştur. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dersane eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. Bugün 40 Okul, 17 Kampüs ile eğitim öğretim alanında hizmet vermeye, çocuklarımızın geleceklerini aydınlatmaya devam etmektedir.

Vizyonumuz;
  • Kültür ve medeniyetimizden beslenerek, ihtiyaç duyduğu anda özgün kültür ve medeniyet unsurlarını üretebilen ve umrana ulaşmayı gaye edinmiş bilge insanları, tüm ihtiyaçları giderilmiş eğitim ortamlarında yetiştirmiş olma, hayat boyu eğitim etkisi sağlama.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları