Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

İŞ TANIMIŞirket standartlarına uygun bir biçimde konukları karşılamak ve kayıtları yapmakHer türlü rezervasyonun / sorgunun doğru bir şekilde halledilmesini ve Rezervasyon Departmanına iletilmesini sağlamak,Resepsiyon kayıtlarının doğrulunu denetlemek ve sağlamak,Her zaman otelin oda doluluk durumundan haberdar olmak,Güvenli mevduat olarak kabul edilmiş bütün nakdin, mülklerin ve değerli eşyaların güvenliğini sağlamak ve otel ile misafir bilgilerinin gizliliğini korumak,Kayıt ve çıkış prosedürlerine harfiyen uyulmasını ve ilgili bütün belgelerin tamamlanmasını sağlamak,

Aranan Nitelikler

Accor grubuna bağlı hizmet vermekte olan ibis Styles İstanbul Bomonti bünyesinde "Resepsiyonist"olarak görev alacak takım arkadaşı aramaktayız.Üniversitelerin veya MYO ilgili bölümlerinden mezun,İyi derecede mesleki İngilizce bilen,Opera ve MS Office progamlarına hakimiUluslararası otel deneyimin de benzer görevlerde en az 2 yıl tecrübeli olan,Misafir memnuniyeti odaklı çalışabilen,Empati yeteneği güçlü, takım çalışmasına inanan ve disiplinli olan,Gelişime ve mesleki yeniliklere açık olan,Dış görünüm ve kişisel hijyene özen gösterenVardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilen,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış yada muaf olan,Şişli bölgesine yakın ikamet eden,"Resepsiyonist" alınacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
15.02.2024
BAŞVUR
OWL GROUP ANADOLU
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
LEGACY OTTOMAN HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
CROWNE PLAZA İSTANBUL HARBİYE
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
TRN Otel İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Bugün
BAŞVUR
LA QUINTA BY WYNDHAM
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
Hyatt Regency İstanbul Ataköy
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Dün
SOMERSET MASLAK İSTANBUL
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ibis Styles Istanbul Bomonti

ibis Styles Istanbul Bomonti

Design economy hotel, open to creative minds Ibis Styles Bomonti represents comforting tranquillity of a stylish, yet budget hotel. Decorated in warm colours, rooms provide all required elements including soft beds, widescreen TV, air-conditioning, sitting corner and modern bathroom. Laundry, fitness and hotel boutique accomplish home-stay quality. Bilingual staff welcomes international guests with traditional helpfulness and courtesy. The hotel reflects Accor elegance and quality in all accommodation, banqueting and housekeeping facilities.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları