Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Alternatif Turizm konaklama hizmeti sunan Sahilkamp İstanbul tesisimize Ön muhasebe ekip arkadaşı arayışımız bulunmaktadır.
Yazışma, raporlama ve dosyalama işlemlerini yürütebilecek,
Microsoft Office programlarını (en az Word Excel) iyi düzeyde kullanabilen,Düzenli, hızlı, enerjik, analitik düşünebilen ve çözüm odaklı,Ofis yönetimi ve iletişim tecrübesi olan,
Ekip çalışmasına önem veren,
iş takibi konusunda dikkatli, sonuç odaklı, düzenli, hızlı ve titiz
Diksiyonu düzgün, enerjisi yüksek
Muhasebe konusunda Tecrübeli,Muhasebe belgelerin düzenlenmesi (,Gelen – Giden evrak kontrolü ve dosyalama işlerinin yürütülmesi, arşivlemenin yapılması,Beyanname ve bildirgelerin düzenlenmesi ve kontrolün yapılması (BA-BS işlemleri)Tercihen Çekmeköy civarı ve Çekmeköy Merkez Metro durağına ulaşım sorunu olmayan.
Servis vardır.

Aranan Nitelikler

*En az Lise mezunu
*Prezantable
*Diksiyonu düzgün
*İş disiplini olan
*Gelişime açık
*Sorumluluk alabilen

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

TOURISTICA SEYAHAT ACENTASI
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
KAPLAN MALİ MÜŞAVİRLİK
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Dün
FORTİ ASANSÖR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
HAZAN GIDA TAŞIMA TURİZM İNŞ TEKEL SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Bilkid Eğitim Destek Hizmetleri A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
TEMO TEKSTIL
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
MTS HİJYEN MALZ SAN TİC LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
22.03.2024
BAŞVUR
ILMAK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKET
İstanbul Anadolu Yakası
18.03.2024
BAŞVUR
Boreas Global Lojistik Tic.ve Ltd.Şti.
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
6.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SAHİLKÖY TURİZM MEDYA LİMİTED ŞİRKETİ

-Dört mevsimi kampistanbul’ da yaşayınİstanbul’un Şile İlçesinde bulunan ‘’Sahil Kamp İstanbul’’ 35 hektar orman arazisi üzerine kurulmuş olan, denize sıfır çadır, bungalov, karavan, spor, vb aktivite ve eğitim tesisidir. Tesisimiz Şileye bağlı Sahilköyü Koca İskele Domali mevkiinde bulunmaktadır.

-Tesisimizde ister deniz kenarı, ister çam ağaçlarıyla örtülü alanda konaklama gerçekleştirebilir, dilerseniz de çeşitli etkinliklerinize ev sahipliği yapmaktayız.

-Deniz, orman ve temiz havanın bol olduğu çadır kamp alanında, isterseniz kendi çadırınızla, dilerseniz işletmemizden kiralayabileceğiniz çadırlarda, doğada kalın.

-Koza Bungalovlar çadır gibi dizayn edilmiş olup, rüzgâra ve soğuğa karşı oldukça dayanıklıdır. Farklı bir deneyim yaşamak isteyen misafirlerimiz. Kamp alanının özgür ruhu ile ev sıcaklığını bir araya getiriyoruz. Hobbitlerin yaşadığı küçük tepeler içine gömülü olan taş evlerin benzeri, Karadeniz’in özgür ruhu ile denize sıfır, 2 kişilik Hobbit evleri tam sizlere göre.

-İstanbul Karavan Park alanı olarak doğada tatil yapmayı seven bir karavancının genel ihtiyaçlarını elektrik, atık su, temiz su, gibi, deniz ve ormanın bütünleştiği 40 karavanlık alanda tesisimiz aracılıyla yararlanabilirsiniz. Güzel anları yaşamak ve anıları biriktirmek için 2/4/6 kişilik tasarlanan bungalov evlerinde, keyifle vakit geçirebilirsiniz.

-Ahşap villalar doğa ile iç içe bir tatil yaparken aynı zamanda Tinyhouse konseptinde, konforu arayanlar için harika bir seçenek.

-Misafirlerimiz için tesis içinde, 24 saat hizmet veren resepsiyon, deniz kenarı cafe restoran, market, havuz, plaj, otopark, survivor parkuru, deniz kenarındaki dev salıncağı ve orman yürüyüş yolları ile siz değerli doğa severlerin keyifli zaman geçirmesine ev sahipliği yapmaktayız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları