Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Online Satış Sorumlusu

  • 12.10.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı

Trendyol, N11, Hepsiburada gibi satış platformları ile firmamız adına anlaşmalar ve görüşmeler yapmak, iletişimi sağlamak.
Sistemli ve hızlı bir satış sistemi oluşturmak ve mağaza puanını yüksek tutmak.
Müşterilerin sorularına cevap vermek ve satış sonrası oluşan şikayetlere çözüm bulmak.
Satışı yapılacak ürünlerin görsellerini ve teknik bilgilerini derlemek, eksikleri tamamlamak, satış platformlarına eksiksiz şekilde yayınlamak.
Stok takibi yapmak, stok durumuna göre satışı yönetmek.

Aranan Nitelikler

İyi derece bilgisayar kullanabilen,
Trendyol, N11, Hepsiburada satış platformlarında mağaza tecrübesi olan

Özet Bilgiler

Mustafa Saatci Otomotiv San. ve Tic. Ltd. ŞtiAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

Ankara
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa
Bugün
BAŞVUR
ARESS TURİZM REKLAMCILIK DANIŞMANLIK İNŞAAT EĞİTİM İTH.İHR.TİC.LTD.ŞTİ
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Ankara
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Ankara
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Tekirdağ, Tekirdağ - Çorlu, Bursa, Adana, Antalya, Trabzon
Bugün
BALÇIK Isı Elemanları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi
Ankara
Bugün
SÜMER NET FİBER ÇÖZÜM MERKEZİ TURKCELL SUPERONLİNE
Ankara - Etimesgut
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
Ankara, Antalya - Aksu
Dün
SÜMER NET FİBER ÇÖZÜM MERKEZİ TURKCELL SUPERONLİNE
Ankara - Etimesgut
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Mustafa Saatci Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti

Firmamız, 1952 yılında Abdülkadir SAATCİ tarafından kurulmuş mahalli olarak ilk akü imalatçılarındandır.1980’de Türkiye’de üretilen ilk plastik aküyü Ankara’da satmaya başlayan firmamız, zamanla akü malzemeleri satışına yöneldi.1989 yılında “BEST AKÜ” markasının isim hakkını aldı.1990’da Sektördeki ve teknolojideki gelişmelere paralel olarak kuru tip tam bakımsız aküleri satmaya ve servis hizmetini vermeye başladı.1993 yılında şuan ki adresine yenimahalle/varlık taşınan ve faaliyetlerini tamamen perakende akü satışına yönelten firmamız sektöre her marka akünün satıldığı “Akü Market” kavramını getirdi.1997 TSE 12040 hizmet yeterlilik belgesini aldı.1998 Limited Şirketi oldu ve Mustafa Saatci Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. adını aldı.2003’te Lastik Satış ve Servis mağazasını açtı. Aynı yıl ISO 9001 belgesini alarak sektörde pazarlama alanında faaliyet gösteren ilk ISO 9001 belgeli firma oldu.Şuan akü mağazalarında her tip starter, stasyoner, traksiyoner, Ni-Cd, kuru tip akü satış ve servis hizmetini vermektedir.Lastik Satış ve Servis mağazalarının kapsamını geliştirerek performans lastikleri satışı ağırlıklı  far ayarı, klima gazı dolumu, oto elektrik, yağ değişimi gibi hızlı servis hizmetleri de eklemiştir. Ayrıca lastik otelimizde müşterilerin kışlık ya da yazlık lastikleri uygun koşullarda sigortalı olarak saklanmaktadır.AMAÇ VE HEDEFİMİZMustafa Saatci Otomotiv, Varlık Akü Satış ve Servis Mağazası ile her marka akü satışlarını gerçekleştiren Akü Market konseptine sahiptir. Firmamız; MUTLU AKÜ Ankara Bölge Bayi olarak akü sektörünün öncülüğünü yapmaktadır.Bu noktada kaliteli hizmet, ürün garantisi ve servis hizmetleri sunarak müşterilerinin her türlü sorunlarını profesyonel olarak çözmeyi amaçlamaktadır.Mustafa Saatci Otomotiv, İskitler ve İvedik Michelin Lastik Şubeleri ile profesyonel, kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır. Personelimiz sürekli denetim ve kontrollere tabi tutularak üst düzey hizmet sunmak için düzenli eğitimler verilmektedir. Hedefimiz şubelerimizden, hizmet kalitesi ve güven ile samimi ve rahat bir ortam sunarak sizleri memnun etmektir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları