Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

OTO ELEKTRİK VE KAPORTACI

  • 29.12.2020
  • 0 - 20
Aksu Madencilik Sanayi Elektrik Üretim Tic.A.Ş. OTO ELEKTRİK VE KAPORTACI İş İlanı

İş Tanımı

Ankara Merkezli, Madencilik ve Enerji konusunda faaliyet gösteren  şirketimizin Sivas/Kangal / Yellice de  bulunan Krom maden (açık ocak) sahasında çalışacak OTO ELEKTRİKÇİ ve KAPORTACI alınacaktır.(aksugroup.com)  İşletmemizden, KANGAL-DİVRİĞİ-ALACAHAN-ÇETİNKAYA  ilçelerine servisimiz vardır.
 
Şehir dışından çalışmaya gelecekler için kalacak yerimiz mevcuttur.  

Aranan Nitelikler

Ekip çalışmasına yatkın,
meslegini belgelendirebilecek .( Diploma , Mesleki yeterlilik belgesi vs) 

En az 5 yıl deneyimi olan,
Esnek Çalışma saatlerine uyum sağlayıp (vardiya sistemi),   ihtiyaç halinde fazla mesai yapabilcek, 
Askerliğini yapmış,
Referans verebilecek,
İşletme ortamına ayak uydurabilecek,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
Türkiye
18.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AKSU MADENCİLİK SANAYİ ELEKTRİK ÜRETİM TİC.A.Ş.

 AKSU GRUP 79 yıllık ticaret hayatı ile sanayinin çeşitli alanlarında faaliyet göstermiştir. Şirketimiz halen madencilik, inşaat, taahhüt hizmetleri ve enerji üretimi çalışmalarına devam etmektedir. Kurumsallaşmanın bilincinde, deneyimli çalışanları ile çağdaş teknolojileri de kullanarak dünya standartlarına uygun çalışmak, vazgeçilmez prensip ve hedefimizdir. 

AKSU GRUP bu kadar yılın ardından, içinde bulunduğumuz rekabet ortamında bir anlık duraksamanın geriye gitmek anlamında olduğunun bilincinde olarak halen ilk günkü heyecanımız, azmimizle tecrübe bilgi ve birikimimizi kullanarak iş alanlarımızı genişletmenin yollarını arıyoruz. 

AKSU GRUP şirketleri son yıllarda bilim ve teknolojide meydana gelen hızlı gelişmeleri yakından takip etmektedir. İş güvenliği, şirket içi eğitim ve kalite standartları değerlerine inanarak ülke içerisinde ve yurtdışında faaliyetlerine devam etmektedir. 

AKSU GRUP, kurumsallaşma gereği çalışanları ile bütünleşerek; ‘Ben’ değil ‘Biz’ sloganıyla büyümeye devam edecek, çalışmalarında dünya standartlarını hedef alacaktır. 

AKSU GRUP Ülke zenginliğinin çalışmaktan ve üretmekten geçtiğinin, yerli kaynakların kullanılarak uç ürün haline getirilip dış pazarlara satılmasının ülkemize yapılacak en büyük hizmet olacağı bilinciyle ve yukarıda belirttiğim değerlere bağlı kalarak şirketlerimizin faaliyetlerini sürdürerek büyümek hedefimiz olacaktır. 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları