Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Part Time Kimya Öğretmeni

  • 18.09.2020
  • 0 - 20

İş Tanımı

2020-2021 eğitim öğretim döneminde kurumumuz bünyesinde part-time çalışmak üzere Kimya eğitmenine gereksinim duyulmaktadır. Güncel sınav sistemine, yayınlara, çıkmış sınav sorularına ve alanına son derece hakim, sınava öğrenci hazırlama konusunda tecrübeli, üniversite sınavına veya lise giriş sınavına öğrenci/öğrenciler hazırlamış, eğitimin önem ve hassasiyetinin farkında, ihtiyaç halinde online sistemde ders vermeye hızlı adapte olabilecek, gerekli özeni gösterebilecek eğitmenler aramaktayız.Sizler de birebir özel dersler veya en fazla 3 kişiden oluşan guruplarla dersler yapmak ve genç bireylerin gelişimine katkıda bulunmak istiyorsanız gelin hep birlikte çalışalım.Çayyolu metrosuna yürüme mesafesinde, oldukça geniş ve ferah bir ortamda, öğrencilerin gelişimini ve başarısını merkeze alan bir program içerisinde keyif alarak çalışacaksınız.

Not: Öğrencilerimizi kendileri için en doğru eğitmenlerle buluşturabilmek adına eğitmen adaylarından 15-30 Eylül tarihleri arasında örnek ders anlatımı (demo ders) talep etmekteyiz. Başvurunuzdan sonra tarafınıza iletilecek olan kurumun genel çalışma koşullarını onaylamanız durumunda gerçekleştirilecek örnek ders anlatımı programınızı planlamak için başvuru sıranıza göre tarafınıza geri dönüş yapacağımızı belirtiriz.En kısa sürede sizi aramızda görmek dileğiyle...

Teşekkürler...

Aranan Nitelikler

Tercihen ODTÜ ya da Boğaziçi Üniversitesi mezunu (Yüksek Lisans ve doktora programlarına olumlu bakmakta ve desteklemekteyiz.)Mezun olunan üniversite ODTÜ değil ise lisans eğitimini başarı ile tamamlamış, YKS veya LGS hazırlık konusunda tecrübeli ve alana tüm detayları ile hakim olmak (Referans sahibi adaylar öncelikli olacaktır.)

Part Time Kimya Eğitmeni; gerektiğinde yoğunlaştırılmak üzere başlangıç olarak 1 tam gün, 2 yarım gün (Kurumun belirleyeceği gün ve saatler olması önceliği ile)

Sınav sistemi, geçmiş sınav soruları ve güncel yayınlara dair takipçi ve fikir sahibi olmak

Öğrenciler ile gerekli saygılı ve disiplinli iletişimi kurmakta zorluk çekmeyecek

Kurumun işleyişi ve sistemine tam uyum sağlamakta sorun yaşamayacak

Öğretmenlik mesleğinin gereklilikleri ve önemine dair farkındalığı yüksek 

Entelektüel birikimi, akademik donanımı üst düzey eğitmenler aramaktayız.

Not: Kurumumuzda tüm eğitmenlerimiz ile sözleşmelerimiz ders saat ücretli olarak imzalanmaktadır. Eğitmenlerimizin çalışma saatleri öğrencileri ile olan programlarına göre belirlenen gün ve saatlere göre düzenlenmekte olup, eğitmenlerin ilgili saatlerde kurumda bulunmaları yeterlidir. Çalışma saatlerimiz 08.30-20.30 olup, eğitmenlerimiz derslerinden önce ya da sonra kurumda bulunma zorunluluğu taşımamaktadır. 

Özet Bilgiler

  • Kimya Öğretmeni
  • Eğitim
  • Eğitim
  • Yarı Zamanlı / Part-Time
  • Uzman
  • Ankara Çankaya Ümit Mahallesi, Uniders Akademik Danışmanlık, Meksika Caddesi, Çankaya/Ankara
    • Toplu Taşımaya Erişim
    • Teraslı Ofis
    • Kapalı Otopark
    • Açık Otopark
    • Kuaför
    • Dinlenme / Oyun Alanı
  • 3-10 yıl
  • 18.09.2020
  • 30.09.2020
  • 29.11.2020

Benzer İlanlar

Türkiye
Dün
Türkiye
Dün
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Ankara - Altındağ
Dün
BİLFENNET KURS EĞİTİM KURUMLARI
Ankara - Keçiören
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Ankara - Etimesgut
5.01.2024
BAŞVUR
İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları (British Culture)
Ankara - Mamak
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
Ankara - Çubuk
Son 1 Hafta
BAŞVUR
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
DOĞRU CEVAP OKULLARI ANKARA AHİMESUT
Ankara - Etimesgut
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

UNIDERS AKADEMI

Hakkımızda

-2015
 yılında Çayyolu’nda kurulduğumuz günden bugüne, her öğrencimizin farklı ve güçlü yönlerini keşfederek sahip oldukları potansiyeli başarıya çeviriyoruz. Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden biri olan ODTÜ'den mezun Türkiye dereceli eğitmenlerimiz ile öğrencilerimizin sınav becerilerini optimize ediyoruz, kapsamlı testler hazırlıyoruz ve eleştirel bakış açılarını geliştirerek hayallerini gerçekleştirmeye teşvik ediyoruz.

-Başarıya odaklanmış özel öğrencilerimiz için güncellenen sistemleri takip etmeye, onlar için en iyi stratejileri geliştirmeye devam edeceğiz.

Misyon & Vizyon

  • Problem çözen, oyunun kurallarını değiştirebilen yeni nesil yetiştirmek için yola çıktık. Tutkularını ve meraklarını ateşlemeyi, potansiyellerini ortaya çıkarmayı ve yetenekleri doğrultusunda onları hedeflerine ulaştırmayı öncelikli görevimiz olarak görüyoruz.
  • Öğrencilerimizi, dünya standartlarında bir eğitim ile buluşturuyoruz. Uzun süre üzerinde çalıştığımız ve başarısı ispatlanmış metotlarla onları geleceğe hazırlıyoruz. Başladıkları bu zorlu yolculukta öğrencilerimizle omuz omuza yürümek, onların isteklerini anlamak ve ihtiyaç duydukları anda onlara yardım etmek UNIDERS Knowledge Experts olarak vizyonumuzu oluşturan en önemli prensiplerdir.




Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları