Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Mağaza Satış Elemanı - İstanbul
ELVAN GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
Üretim Vardiya Mühendisi
ELVAN GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sakarya - Arifiye
Bugün
Mağazalar Tadilat - Tamirat Elemanı
ELVAN GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Bugün
Elektrik Teknikeri
ELVAN GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Bugün
Makina Mühendisi
ELVAN GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Eskişehir - Odunpazarı
Bugün
Firmanın Tüm İlanları

İş Tanımı

İlk olarak 1952 yılında İstanbul'da bir şekerci dükkanı olarak başlayan Elvan Grubu, her yıl Şeker Sanayii tarafından hazırlanan “Global 100” listesinde 2015 yılında 65. sırada yer alarak Dünyanın En İyi Şekerleme Şirketleri listesini girmiştir. Grup şu anda Türkiye'de 8 fabrikası ve yurtdışında 1 fabrikası ile uluslararası bir markaya dönüşen 2.500'den fazla çalışanı ile kek, kruvasan, şekerleme, jelly, çikolata, gofret, bar, süt tozu ve peynir altı suyu tozu üretmektedir. Türkiye'de Sektörün Bakanlık onaylı ilk Ar-Ge Merkezini kurmuştur.

Elvan Şirketler Grubu; İstanbul Genel Merkezde görevlendirilmek üzere "Pazarlama Direktörü" aramaktadır.


  • Mevcut pazardaki pazarlama ve iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve pazarlama ekibinin yönlendirilmesi,
  • Söz konusu stratejinin takibinin sağlanması,Şirketin ürün portföyü, markalar, fiyat ve yeni pazar stratejilerini ekibiyle birlikte yöneterek, oluşturulacak alternatif ürün ve hizmet uygulamalarını yapabilecek,
  • Pazar, hedef kitle ve rekabet analizleri çalışmalarını koordine edebilecek, Yurt dışı ve yurt içi pazar trendleri ürün çeşitleri ve yenilikleri, ürün ve grafik tasarımlarını ve gelişimini kontrol edebilecek,
  • Yıllık pazarlama bütçesi çerçevesinde uygulanacak stratejileri saptayarak yıl içinde bütçe hedeflerinin gerçekleşme periyodik kontrolünü sağlamak,
  • Farklı ürün gruplarının marka yönetimini yapabilecek,Pazarlama planları oluşturacak önerilerin paylaşılması ve uygun olanların pazarlama planına eklenmesi ve uygulanması konularında etkin sorumluluk alabilecek,
  • Yurtiçi ve yurtdışı fuar etkinliklerinin takip edilmesi ve bu etkinliklere katılımın gerektiği durumlarda organizasyonu yapabilecek, Yeni pazarlama aktiviteleri ve fikirleri geliştirebilecek, pazarlama çabalarının sonuçlarını ölçerek satış hedeflerine göre değerlendirme yapabilecek,
  • Müşteri memnuniyetini ve beklentilerini ölçecek ve sonuçları analiz edecek ve müşteri sadakat programları geliştirecek.

Aranan Nitelikler

  • Pazarlama ve marka yönetimi konusunda en az 10 yıl deneyimli,
  • Tercihen gıda sektörü tecrübeli, 
  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Çok iyi derecede İngilizce bilen, (2.dil tercih sebebidir),
  • İleri seviyede planlama, organizasyon, koordinasyon ve iletişim becerilerine sahip,
  • Erkek adaylar için, askerliğini tamamlamış,
  • Yurtiçi-yurtdışı seyahat engeli olmayan,
  • İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Calidad Teknoloji Tüketim Ürünleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İzmir, Balıkesir - Susurluk
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya
Bugün
Argis ilaç
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Bursa
Dün
HOMETECH ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKET
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Dün
AVM LOJİSTİK TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Hospital
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Ay
TEKNOTEL KROM EV ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

ELVAN GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

-1952 yılında İstanbul'da bir şekerci dükkânında başlayan Elvan Gıda’nın tatlı yolculuğu, bugün 6 tanesi yurt içinde, 2 tanesi yurt dışında bulunan fabrikaları ve 2000’e yakın çalışanı ile uluslararası bir kimliğe bürünmüş; artan ürün gamı ile paralel Elvan Gıda, Elvan Mağazacılık, Cici Çikolata, Cicisüt, Intersweet, Element ve  şirketleri ile bir şirketler grubu haline gelmiştir.

-Elvan Şirketler Grubu’na bağlı Intersweet şirketi; 5 kıtada 100'ün üzerinde ülkeye yaptığı ihracat ve 300 milyon $'a yaklaşan cirosuyla Türkiye’de sektöründeki en büyük 5. ihracatçı firma konumundadır.

-Grubun Element Gıda şirketi ile hammadde tedariki sağlanmakta; Cici Süt şirketi ile pst ve süt tozu üretimi yapılmakta; ArGe merkezi ile üretimde ihtiyaç duyulan yeni teknolojiler geliştirilmektedir.

-Elvan, Cici, Cicisüt markalarına sahip Elvan Grubu; kek, kruvasan, şeker, jelly şeker, çikolata, gofret, bar, süt tozu ve pst ürün gamı ile her geçen gün yaptığı yeni yatırımlarla ürün kategorisini genişletmektedir. 2010 yılında Elvan Grubu’na katılan Cici Çikolata San. ve Ticaret A.Ş. firması 2013 yılında yakaladığı % 1856 büyüme oranı ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen 3. şirketi olarak seçilmiştir.

-2012 yılında faaliyete geçen Ar-Ge Merkezi ile Elvan; Türkiye’de gıda sektöründeki ilk Ar-Ge Merkezini kurmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

-Elvan Gıda, her yıl Candy Industry tarafından hazırlanan ve Dünyanın En iyi Şekerleme Firmaları’nı sıralayan "Global 100" listesine 2013 yılında  81. sıradan girerek sektördeki başarısını uluslararası platforma taşımış; ayrıca Türkiye’den dünya markaları çıkarma programı olan Turquality marka destek programı kapsamına dahil edilmiştir.

Misyonumuz;

  • Değişen tüketici trendlerine uygun olarak arge’den üretim ve satış noktasına kadar yüksek standartlarda yenilikçi ürünleri uygun fiyatlarda tüketicileriyle buluşturmak ve lezzete herkesin ulaşmasını sağlamaktır. Elvan, bulunduğu tüm pazarlarda, başta orta ve alt sosyoekonomik seviyeden olmak üzere herkesin lezzete ve kaliteye kolaylıkla ulaşabilmesi için vardır.

Vizyonumuz;

  • Sahip olduğu kurumsal miras ve kültürü koruyarak, istikrar içinde büyüyerek; ve değerini sürekli artırarak, 2023 yılında, bulunduğu hedef pazarlarda küresel ölçekte rekabet gücüne sahip, sektörünün bilinen ve beğenilen bir dünya markası olarak 1 milyar USD ciro hedefine ulaşmak.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları