Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Pazarlama Müdürü

Bursa
  • 8.07.2020
  • 50 - 100

İş Tanımı

Xiaomi marka akıllı telefon ve aksesuar ürünlerimizi farklı kanalımızda daha iyi pazarlamamız için
---Bursa şehrinde bayı satış gerçekleştirmek.
---Belirlenen satış hedeflerine yönelik; pazarlama strateji ve planlamalarını oluşturmak, doğru pazarlarda, doğru hedef kitlelerine, doğru mesajların gitmesini sağlamak, ajanslarla ilişkileri ekibi ile birlikte yönetmek ve pazar araştırmalarını gerçekleştirmek.
---Pazarlama aktiviteleri ve yeni pazarlama fikirleri geliştirmek, yapılan pazarlama çabalarının sonuçlarını ölçerek satış hedeflerine göre değerlendirilmesini yapmak.
---Şirketin pazarlama stratejilerini bütçe ve hedefler doğrultusunda oluşturmak, bütçelemek, projelendirmek ve uygulamak,

Aranan Nitelikler

--Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun.
--Alanında en az 5 yıl deneyimli, Telefon sektöründe tecrübesi olan, geçmişte bayı kanallarda telefon satış çalışma denemesi olan. 
--İnsan ilişkilerinde ve iletişimde başarılı, ikna kabiliyeti yüksek, takım çalışmasına uyumlu, ekip yönetimi konusunda tecrübeli.
--ingilizce seviyesi iyi olan

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya
Bugün
British Town Dil Okulları
Konya, Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Isparta, Kütahya
Bugün
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Kocaeli, Bursa
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA A.Ş.
Bursa
Son 1 Ay
BAŞVUR
İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları
Bursa
Son 1 Ay
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Bemar Kariyer Okulu
Bursa - Nilüfer
28.01.2024
BAŞVUR
Bemar Kariyer Okulu
Bursa - Yıldırım
1.12.2023
BAŞVUR
Şura Marketçilik Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Bursa - Nilüfer
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

MIEKO ZINCIR AKSESUARLARI SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

Hong Kong Dragon Xiang Co. & MİEKO 2000 yılında kurulan Long Xiang Group'un  Bünyesin de bulunan Mieko, Dragon Xiang Co.'nun Türkiye temsilciliğini üstlenmektedir.   

Merkezi Futian, Shenzhen'de; bulunan Long Xiang Group’un yurtdışı merkezi ise Hong Kong, Kowloon'da bulunmaktadır. Hong Kong Dragon, Orta Doğu, Güneydoğu Asya ve Afrika'da Xiaomi'nin ana yetkili distribütörüdür. Bünyesinde, 300 den fazla çalışanı istihdam eden Hong Kong Dragon, iletişim sektöründe etkin faaliyet göstererek, müşteri menuniyeti ile  tam bir güven sağlayan Long Xiang teknoloji dünyasında yüksek bir üne sahiptir. Hong Kong Dragon, 2015 yılında iç pazardan dış pazara doğru açılmaya başlayarak küreselleşme adımlarını atmış, günümüzde ise çoğunlukla Güneydoğu Asya, Orta Doğu ülkeleri ve Afrika ülkelerine satış yapmaktadır. Küreselleşme konusunda büyük adımlar atan firma her geçen gün büyümeye devam etmektedir.  Hong Kong Dragon, her zaman dürüstlüğe, profesyonelliğe, anlayışlılığa ve mükemmel iş felsefesini geliştirmiş ve çalışanlarına da bu felsefeyi benimsetmiştir.  Sınır ötesi bir e-ticaret grup şirketi haline gelen firma; dünya çapında 200'den fazla ülkeye yayılmıştır.   

Bir çok ülkede olduğu gibi Türkiyede ‘de de Mieko Turkey’i Kurmuştur. 2018 yılından itibaren, Hong Kong Dragon’un Türkiye temsilciğiliğini sürdüren Mieko Turkey, İstanbul Maslak'ta Merkez Ofisi, İstanbul'da Cevahir Olivium Armonipark, Bursa'da Korupark, Suryapı Balıkesir'de 10burda avm deresmi Mi store mağazalarını açarak, faaliyetlerini sürdürmektedir. Ayrıca, N11, hepsiburada trendyol, gittigidiyor gibi İnternet satışı yapan platformlarda da online mağazalar kurarak satış ulaşım kanallarını geliştirmiştir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları