Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

SATIŞ MÜDÜRÜ

  • 26.11.2020
  • 50 - 100

İş Tanımı

İleri düzeyde İngilizce bilen,, yurt içi ve yurt dışındaki firmalardan teklif alacak ,Fiyat Teklifi hazırlayacak,Siparişleri kontrol edecek,Teslim surecini denetleyecek.

Aranan Nitelikler

İyi derecede İngilizce bilen,MS Office programını aktif şekilde kullanabilen.Web de zaman gecırmeyı seven,arastırmacı ruhlu,Problem çözme tekniklerinde ve müzakere yönetimi yetkinliklerin de etkin iletişim becerisine sahip,Ekonomik ve sosyal dünyayı yakından takip eden,B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SUNSAY MÜHENDİSLİK
Adana - Çukurova
Son 1 Ay
BAŞVUR
FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA A.Ş.
Adana
Bugün
BAŞVUR
NOSSA MOBİLYA OTOMOTİV
Mersin(İçel), Adana, Adana - Seyhan, Mersin(İçel) - Yenişehir
Bugün
İNKA İnsan Kaynakları
Gaziantep, Adana, Mersin(İçel), Denizli, Aydın
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Adana
Bugün
BAŞVUR
Türkiye
Bugün
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
Bağdat Pazarlama Tic. Ltd. Şti.
Adana
Bugün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Adana
Bugün
BAŞVUR
Adana - Karaisalı
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

2A DIŞ TİCARET

-2A Dış Ticaret olarak, 2010 yılında Adana İncirlik’te ABD Hava Kuvvetleri’ne hizmet veren bir şirket olarak kuruldu. Şirketimiz deneyimli kadrosuyla uluslararası standartlarda hizmet vermektedir. Çeşitli ekipman ve ürün tedarikçisi konumundaki şirketimiz, hem Orta Doğu’da hem de Avrupa’da çok çeşitli inşaat, mühendislik, işletme ve bakım, lojistik ve yaşam destek hizmetleri sunmaktadır.

-Yaptığımız işler yüksek standart ve kalite referanslarına uygun, tedarik işlerinde sorunsuz, hızlı ve güvenilir tedarikçi konumunda bulunan şirketimiz, yıllardır çalıştığı projelerde sorunsuz ve güvenilir referansıyla tanınmaktadır. Proje ve talep doğrultusunda beklentileri en iyi şekilde karşılayan şirketimiz müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleri en iyi şekilde sunmaktadır.

MİSYONUMUZ;
  • Ana yüklenici olarak girdiğimiz projelerde alanının em iyisi olmak ve benzersiz insan kaynaklarımızla üstün proje yönetimi hizmetleri sunmak.
ŞİRKET DEĞERLERİMİZ;
  • Müşteri Memnuniyeti
  • Ekip Çalışması
  • Etik Koordinasyon
  • Profesyonel Yaklaşım
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları