Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Sahilkamp İstanbul Şile Sahilköy tesisimizde Havuz & Plaj alanımız için Houskeeping  Departmanı'nda görevlendirilmek üzere "Plaj  Görevlisi" aramaktayız.Hijyen standartları ve kalite beklentisine uyum sağlayabilecek,Vardiya sisteminde çalışma sorunu olmayan,Güler yüzlü,Misafir memnuniyeti odaklı,Titiz, ayrıntılara önem veren,Takım çalışmasına yatkın,Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,Kişisel bakımına özen gösteren.Bağlı bulunan yönetici tarafından verilen tüm görevleri yerine getirmek.
Cankurtaran belgesine sahip Cankurtaran konusunda en az 1 yıl tecrübeli,En az Lisesi mezunu,Gözlem becerisi gelişmiş,sorumluluk sahibi,İnsan ilişkilerinde başarılı ve iletişim seviyesi yüksek,Takım çalışmasına önem veren,Dış görünüşüne ve kişisel hijyenine özen gösteren

Çekmeköy Merkez Metro durağından servis bulunmaktadır.Ulaşım sorunu olmayan ve tesiste konaklama sorunu olmayan adaylar tercih sebebidir.

Aranan Nitelikler

Plajın temizliğinden ve düzeninden sorumlu olmak.Plaja gelen misafiri karşılamak ve yardımcı olmak.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Trendy Verbena Beach
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SAHİLKÖY TURİZM MEDYA LİMİTED ŞİRKETİ

-Dört mevsimi kampistanbul’ da yaşayınİstanbul’un Şile İlçesinde bulunan ‘’Sahil Kamp İstanbul’’ 35 hektar orman arazisi üzerine kurulmuş olan, denize sıfır çadır, bungalov, karavan, spor, vb aktivite ve eğitim tesisidir. Tesisimiz Şileye bağlı Sahilköyü Koca İskele Domali mevkiinde bulunmaktadır.

-Tesisimizde ister deniz kenarı, ister çam ağaçlarıyla örtülü alanda konaklama gerçekleştirebilir, dilerseniz de çeşitli etkinliklerinize ev sahipliği yapmaktayız.

-Deniz, orman ve temiz havanın bol olduğu çadır kamp alanında, isterseniz kendi çadırınızla, dilerseniz işletmemizden kiralayabileceğiniz çadırlarda, doğada kalın.

-Koza Bungalovlar çadır gibi dizayn edilmiş olup, rüzgâra ve soğuğa karşı oldukça dayanıklıdır. Farklı bir deneyim yaşamak isteyen misafirlerimiz. Kamp alanının özgür ruhu ile ev sıcaklığını bir araya getiriyoruz. Hobbitlerin yaşadığı küçük tepeler içine gömülü olan taş evlerin benzeri, Karadeniz’in özgür ruhu ile denize sıfır, 2 kişilik Hobbit evleri tam sizlere göre.

-İstanbul Karavan Park alanı olarak doğada tatil yapmayı seven bir karavancının genel ihtiyaçlarını elektrik, atık su, temiz su, gibi, deniz ve ormanın bütünleştiği 40 karavanlık alanda tesisimiz aracılıyla yararlanabilirsiniz. Güzel anları yaşamak ve anıları biriktirmek için 2/4/6 kişilik tasarlanan bungalov evlerinde, keyifle vakit geçirebilirsiniz.

-Ahşap villalar doğa ile iç içe bir tatil yaparken aynı zamanda Tinyhouse konseptinde, konforu arayanlar için harika bir seçenek.

-Misafirlerimiz için tesis içinde, 24 saat hizmet veren resepsiyon, deniz kenarı cafe restoran, market, havuz, plaj, otopark, survivor parkuru, deniz kenarındaki dev salıncağı ve orman yürüyüş yolları ile siz değerli doğa severlerin keyifli zaman geçirmesine ev sahipliği yapmaktayız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları