Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Planlama Sorumlusu

Bursa
  • 20.11.2020
  • 100 - 200

İş Tanımı

Bursa İnegöl de ki şal üretimi yapılan fabrikamızda çalıştırılmak üzere,

Sipariş bazlı dokuma, boya, fason takip süreçlerinin planlamasını, takibini, raporlamasını yapmak

Aranan Nitelikler

Tercihen şal üretimi konusunda deneyimli,

Boyahane, apre işlemleri konusunda bilgisi olan,

Ms offıce programlarını kullanabilen,

Tercihen Mikro üretim modülünü kullanmayı bilen,

İletişim ve temsil yeteneği güçlü,

Detaycı, dikkatli ve sonuç odaklı, 

Bursa İnegöl çevresinden veya ulaşım problemi yaşamayacak bölgelerden çalışma arkadaşı aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Kocaeli - Gebze, Yalova, Bursa, Çanakkale, Balıkesir, Manisa, Antalya, Bilecik, Sakarya, Eskişehir
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Sakarya, Tekirdağ - Çerkezköy, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Aydın - Nazilli, Bilecik, Eskişehir, Yalova, Bursa, Çanakkale, Balıkesir, Manisa
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Bursa, Balıkesir, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Kocaeli, Bursa - Gemlik, Yalova, Çanakkale, Manisa, Sinop, Edirne
Bugün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çorlu, Aydın, Muğla, Antalya, Balıkesir, Manisa, Bursa, Sakarya
Bugün
BAŞVUR
HAZAR KONUT İNŞAAT YAPI TAAHÜT SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ
Bursa
Son 1 Ay
BAŞVUR
PİRAMİT DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ / Mystery shopping worldwide
Türkiye
2.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

HAKSAN TEKSTİL

-1996 yılında kurulan ve bugün itibari ile geldiği noktada dunyanın bir çok ülkesine ihracat yapan firmamız, endüstriyel makineler konusunda elde ettiği engin tecrübe ve kalitesi ile sizlere hizmet vermektedir.

-AR-GE çalışmaları ile her geçen gün kalitesini yükseltmek ve sürekli gelişimi hedef edinmiştir.

-Haksan Group olarak hedefimiz, gelen talepleri en iyi şekilde değerlendirip maksimum kaliteyi en uygun fiyatla sunmaktır.

-Firmamız Türkiye merkez ofisi olmak üzere Çin, Almanya ve Cezayir’de bulunan ofisleri ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

-Haksan Group , yaptığı tesislerde müşterisinin isteğine göre, üretim ve bakım eğitimi hizmeti de vermektedir.

-Kaliteli üretimini, gerçekleştirdiği tecrübeli ve yetenekli mühendis ve teknisyenleriyle her zaman müşterinin memnuniyeti sağlanmaktadır.

-Buna ilaveten araştırma ve geliştirme üzerinde de müşterilerine sadece makina konusunda değil aynı zamanda yetenekli ve üretim sürecini bilen teknisyenlerimizce satış sonrasında, müşteri elemanlarına bölgesinde eğitim vermektedir.

-Bugüne kadar katılmış olduğumuz fuarlar ile kalitemizi tüm dünyaya sergilemiş; Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve yaptığımız ihracat ile HAKSAN, tüm dünyada kabul gören bir marka haline gelmiştir.

MİSYONUMUZ:
Müşterilerimize en yeni teknolojileri kullanarak Uluslararası Standartlarda verimli ve kaliteli üretim ortamları sunarak rekabet güçlerini sürekli kılmak. Satışını yaptığımız tüm tesis ve makinelerde güçlü gövde yapısı, sorunsuz ve seri çalışma, en son teknolojik ekipman, vasıflı işçilik, uzun ömür ve teknik servis desteği ile müşteri memnuniyeti değişmez koşul olarak benimsenmektedir.

VİZYONUMUZ:

Makineleşen, insan işçiliğinin azaldığı, yurdumuz ve dünyada
Haksan Concrete Plants olarak; İthalat ve ihracat sektöründe, standartları belirleyen lider firma olarak, daima yenilikçi ve farklı ürünlerimiz ile güvenilir, kaliteli hizmet anlayışını sürdürmek.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları