Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Plastik Cerrahi Uzmanı

  • 22.12.2020
  • 0 - 20

İş Tanımı

 BİZ KİMİZ
Promed Klinik,  2011 yılından bu yana sağlık turizmi alanında göstermiş olduğu faaliyetler ile sektörde adından bahsettirmeyi başarmış başarılı bir firmadır.
 Kendisine misyon olarak insanların yaşam kalitesini arttırmayı belirleyen kuruluşumuz bu amaç üzerine yapmış olduğu çalışmalar ile de misyonunu gerçekleştirmek konusunda ne kadar kararlı olduğunu göstermiştir. 
Promed Klinik olarak hizmet alan her misafirimize ayrı bir özen ve ihtimam göstererek bizleri tercih eden herkesi aynı memnuniyet ile buradan uğurlamaktayız.
 Uzman kadromuz ve güler yüzlü hizmet anlayışımız ile misafirlerimizi ağırlamaya başladığımız ilk andan itibaren onlara kendilerini evlerinde hissettirecek konforu tahsis etme konusunda oldukça başarılı bir hizmet anlayışına sahibiz.
Orta doğu, Avrupa ve diğer tüm kıtalardan gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayarak uluslararası bir kaliteye ve bilinirliğe sahip olmayı başardık.
Saç ekimi, estetik ve plastik cerrahi, medikal estetik, ağız ve diş sağlığı gibi birçok konuda faaliyetlerimize ara vermeden devam etmekteyiz.

Aranan Nitelikler

ARADIĞIMIZ NİTELİKLER
-Yurt içi eğitim veren üniversitelerin Tıp fakultesinden mezun,
-Plastik cerahi alanında uzmanık niteliğine sahip,
-En az 3 yıl plastik cerahlık tecrübesine sahip,
-İnsan ilişkileri güçlü, güler yüzlü,
-Tercihen yabancı dil bilen,
-İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden/ edebilecek olan,
-Sağlık turizmi alanına ilgi duyan,

Çalışma arkadaşı arayışımız bulumaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
İNTERLİVA TIP MERKEZİ
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
DİVRİK SAĞLIK İŞLETMELERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
28.09.2023
BAŞVUR
ANADOLU HASTANELERİ SİLİVRİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Birinci Hospital
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Hospital
İstanbul Avrupa Yakası
15.02.2024
BAŞVUR
EPİDERM POLİKLİNİKLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
DİVRİK SAĞLIK İŞLETMELERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
DİVRİK SAĞLIK İŞLETMELERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
20.11.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

PROMED CLINIC

Promed KlinikPromed Klinik, 2011 yılından bu yana sağlık turizmi alanında göstermiş olduğu faaliyetler ile sektörde adından bahsettirmeyi başarmış başarılı bir firmadır. Kendisine misyon olarak insanların yaşam kalitesini arttırmayı belirleyen kuruluşumuz bu amaç üzerine yapmış olduğu çalışmalar ile de misyonunu gerçekleştirmek konusunda ne kadar kararlı olduğunu göstermiştir. Promed Klinik olarak hizmet alan her misafirimize ayrı bir özen ve ihtimam göstererek bizleri tercih eden herkesi aynı memnuniyet ile buradan uğurlamaktayız. Uzman kadromuz ve güler yüzlü hizmet anlayışımız ile misafirlerimizi ağırlamaya başladığımız ilk andan itibaren onlara kendilerini evlerinde hissettirecek konforu tahsis etme konusunda oldukça başarılı bir hizmet anlayışına sahibiz.

Orta doğu, Avrupa ve diğer tüm kıtalardan gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayarak uluslararası bir kaliteye ve bilinirliğe sahip olmayı başardık.Saç ekimi, estetik ve plastik cerrahi, medikal estetik, ağız ve diş sağlığı gibi birçok konuda faaliyetlerimize ara vermeden devam etmekteyiz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları