Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Proje Destek Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 23.06.2022
  • 0 - 20

İş Tanımı

AKUT Vakfı'nın Taksim'deki Genel Merkezine AB ve benzeri sosyal sorumluluk projeleri hazırlayacak ve/veya hazırlanan projelere katkı sunacak üniversite 3. 4. sınıf öğrencisi stajyer gönüllüler alınacaktır. 

Afet ve acil durum yönetimi kapsamındaki risk azaltma, toplum bilinçlendirme, kapasite artırım çalışmaları öncelikli proje hedeflerimizdir.

Bize sadece bu ilan veya e-mail üzerinden ulaşabilirsiniz. Telefon ile kesinlikle başvuru kabul edilmemektedir. Acil ulaşım numaralarımızı meşgul etmemenizi ÖNEMLE rica ederiz.

İLAN TÜRKİYE GENELİ İÇİN olup sadece stajyer ilanıdır. İş başvurusu için gönderim yapmayınız. 

Aranan Nitelikler

  • 1 adet referans mektubu ile başvuru yapılmalıdır.

"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

AKUT VakfıAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü
Ankara - Etimesgut
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

AKUT Vakfı

AKUT Vakfı, ülkemizin arama-kurtarma alanındaki öncü sivil toplum kuruluşu olan AKUT Arama Kurtarma Derneği’nin üyeleri tarafından, dernek genel kurulunda tüm üyelerin oy birliği ile kurulma kararı alınmasının ardından, 08.03.2011 tarihinde 5.189 sayılı Vakıf Senedi ile kurulmuştur.  

AKUT Vakfı’nın kuruluş amacı; yurt içinde ve yurt dışında sosyal sorumluluk çalışmaları gerçekleştirmek, toplum bilinçlendirme projeleri üretmek ve/veya üretilen projelere paydaşlık etmek, arama-kurtarma alanı başta olmak üzere toplumda eksikliğini hissettiği her konuda eğitici çalışmalar gerçekleştirip farkındalık yaratmaktır. Yine AKUT Vakfı; kurucuları tarafından, T.C. Anayasası’nda tanımlanmış bütün nitelikleri, kavramları ve değerleri korumak ve kollamak, devletin temel amaç ve görevlerine yardımcı olmak, yürürlükte olan kanunlarla belirlenmiş ve koruma altına alınmış konulara destek vermek üzere konumlandırılmıştır.

Asli görevi "TÜRKİYE’nin en etkin ve güçlü sivil toplum örgütlerinden biri olma sorumluluğu ve bilinci ile arama-kurtarma, afet ve acil durum yönetimi çalışmaları yürütmek" olmakla birlikte; buna ek olarak spor, çevre, çocuk hakları, doğa gibi her türlü sosyal, kültürel ve toplumsal konuda toplantı, sempozyum, söyleşi, yürüyüş, etkinlik, imza kampanyaları, kitap, broşür ve benzeri çalışma hazırlama; afet ve acil durumlarda başta teknik ekipman ve kişisel koruyucu donanım temini olmak üzere insani yardım desteğinde bulunma; yardım toplama kampanyaları düzenleme, kamuoyu oluşturma, toplumu bilinçlendirme ve benzeri çalışmalar yapma, AKUT Vakfı’nın çalışma sahasının ana hatlarını teşkil etmektedir.   

Önceliği sosyal sorumluluk çalışmalarına önem veren, güvenli yaşam kültürünü içselleştirmiş, çevresine duyarlı, bilinçli, tüm canlıların yaşam hakkına saygılı, toplumsal sorunların çözümünde aktif rol alacak sorumlu yurttaşları çoğaltmak ve önlenebilir nedenlerle meydana gelen kaza, yaralanma ve can kayıplarını en aza indirmek olan AKUT Vakfı, büyük çoğunluğu gönüllüler tarafından; gönüllülük, karşılıksız yardımseverlik, canlı hayatına değer verme, dürüstlük, güvenilirlik ve koşulsuz vatan sevgisi ilkeleri ile yönetilen, özverili çalışmalarıyla hayata ve ülkemize değer katan bir sivil toplum örgütüdür. 


AKUT Vakfı Yönetim Kurulu

1. Ali Nasuh MAHRUKİ / Başkan

2. Saydun GÖKŞİN / 2. Başkan

3. Çiğdem TAN / Genel Sekreter

4. Murat YURDAKAN / Sayman

5. Av. Emir YENER / Hukuk Sorumlusu

6. Onur OKYAY

7. Dr. Pınar BEARD

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları