Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

REACH TRUCK OPERATÖRÜ

İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli
  • 24.06.2022
  • 0 - 20

İş Tanımı


• Paletli malların düzen ve sistem dahilinde boşaltmasını, istiflenmesini ve ilgili lokasyonlara depolamasını yapmak, yerleştirmek, gidecek paletli malların yüklemesini yapmak.

• Vardiya Sorumlusu tarafından kendisine verilen boşaltma listesi doğrultusunda veya sistem üzerinden kullanıcısına düşen iş emirlerine istinaden gelen paletli malları araçtan veya üretim hattından indirmek, boşaltma noktasından veya raf önlerinden alarak listede yer alan raf adresine güvenli bir şekilde yerleştirmek.

• Vardiya Sorumlusu tarafından kendisine verilen toplama listesi doğrultusunda veya sistem üzerinden kullanıcısına düşen iş emirlerine istinaden ilgili adreste bulunan doğru ürünü, gerekli kontrolleri yaptıktan sonra, güvenli bir şekilde indirmek, raf önlerine veya yükleme alanına taşımak.

• Araç yükleme, boşaltma, raf/palet düzenleme ve sevke hazırlama işlemlerini iş makinesi ile veya uygun yüklerde manuel olarak yapmak.

• Taşımasını yapacağı paletlerin dizimini, strechinin, ipli bandının olup olmadığını ve miktarını kontrol etmek, hatalı dizilen veya sağlam olduğundan şüphe duyduğu paletleri taşımadan önce konu hakkında Takım Lideri’ne bilgi vermek, ilgili uygunsuzluğun giderilmesini sağlamak.

Aranan Nitelikler



Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik sektöründe lider konumda yer alan şirketimiz için, Güzeller OSB' de bulunan depomuzda başlayacak yeni operasyonumuzda görevlendirilmek üzere;
  • Tercihen lise mezunu,Yükleme ve depolama alanlarında en az 3 yıllık operatörlük tecrübesi olan,
  • İş makinesi ehliyetine sahip ,
  • Planlı çalışan, ekip çalışmasına yatkın,
  • Kocaeli, Gebze, Çayırova, Dilovası, Darıca, E5 İzmit Güzergahı ile ve İstanbul Tuzla, Kartal, Pendik, Maltepe,    civarında ikamet eden ."Reach Truck Operatörü" arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Kocaeli - Gebze
Son 1 Ay
Şirket Bilgileri Gizli
Kocaeli - Çayırova
Bugün
BAŞVUR
ANPA GROSS MAĞAZACILIK A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Kartal
Dün
ILMAK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKET
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BG MÜHENDİSLİK TAAH.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
22.02.2024
BAŞVUR
Kocaeli - Gebze
12.02.2024
BENZER TÜM İLANLAR

Alışan Şirketler Grubu

Alışan Şirketler Grubu, uluslararası taşımacılık, gümrüklü ve gümrüksüz depolama, gümrükleme, dökme sıvı ve toz kimyevi madde taşımacılığı, yurtiçi dağıtım, sigortacılık, inşaat ve taahhüt alanlarında faaliyet gösteriyor.

Hizmet çeşitleri

Taşımacılık:

Uluslararası taşımacılık: Avrupa standartlarına uygun düz, jumbo ve özel cam taşıyıcı araçlar ile Avrupa-Türkiye hattında hem grupaj hem de komple olarak ithalat ve ihracat taşımacılığı hizmeti veriyor. Taşımacılıkta, ağır nakliye ve proje yüklemeleri de Alışan Uluslararası Taşımacılık'ın uzmanlaştığı bir diğer konu.

Yurtiçi dağıtım: Yurtiçi dağıtımda sevkıyatları, Türkiye'nin yerel ve genel coğrafyasını iyi özümsemiş profesyonel trafik yöneticileri tarafından, gerektiğinde dağıtım özelliklerine uygun olarak tasarlanmış yöntemlerle, mobil iletişim sistemleri, elektronik harita ve sevkiyat programlarını kullanarak yapıyor.

Kimyasal madde taşımacılığı: Sıvı kimyevi madde tankeleri ve  toz kimyevi madde silobasları ile her türlü toz ve sıvı kimyevi madde taşımacılığı yapıyor.

Gümrükleme: İthalat ve ihracat hizmetini her türlü prosedürüyle birlikte veriyor.

Depolama:

Gümrüklü : Gebze Dilovası tesislerinde tehlikeli madde depolama izni  bulunan toplam 8,000 paletlik gümrüklü depolama kapasitesine sahip.

Gümrüksüz: Farklı ürün gruplarını depolama imkanına sahip kapalı ve açık  alanda depolama hizmeti verilen  toplam 28,000 palet kapasiteli depolar Gebze, Dilovası, Hadımköy ve Adana da bulunmakta. Ayrıca Gebze Güzeller Organize Sanayi sitesinde 8,000 m2 üzerinde ambalajlama, shirinkleme ve paketleme imkânlarına sahip.

Sigorta: 1985 yılında kurulan Alışan Sigorta Aracılık Hizmetleri AŞ, Axa-Oyak Sigorta A.Ş. ve Garanti Sigorta A.Ş.'nin elementer branşında A tipi acentesi olarak sağlık ve hayat sigortaları hariç faaliyet gösteriyor.

www.alisangroup.com
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları