Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Resepsiyonist
Radisson BLU Hotel Ankara
Ankara
Son 1 Ay
Financial Controller
Radisson BLU Hotel Ankara
Ankara
12.02.2024
Resepsiyonist
Radisson BLU Hotel Ankara
Ankara
12.02.2024
Firmanın Tüm İlanları

Resepsiyonist

Ankara
  • 16.08.2022
  • 50 - 100

İş Tanımı

- Check-in ve check-out işlemlerini marka standartlara uygun şekilde yapmak,
- Önbüro sistemlerine hakim olmak,
- Misafir kayıtlarını her zaman standartlara uygun kaydetmek ve misafir bilgilerini gizli tutmak,
- Gerekli olan belgelerin eksiksiz olarak teminini sağlamak ve saklamak,
- Misafir istek ve şikayetleriyle ilgilenmek ve misafir memnuniyetini sağlamak.

Aranan Nitelikler

- Tercihen üniversitelerin Turizm Otelcilik veya İşletme Bölümü mezunu,
- İyi derecede İngilizce bilen,
- Ön büro departmanında minimum 1 sene ve üstü iş tecrübesi olan,
- Misafir ilişkileri, sözlü ve yazılı iletişimi güçlü,
- Diksiyonu düzgün, prezantabl bir görünüme sahip olan,
- Ekip çalışmasına uyumlu,
- Vardiyalı çalışma engeli bulunmayan,
- Çözüm ve misafir memnuniyeti odaklı çalışabilen.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

OCCIDENTAL ANKARA HOTEL
Ankara
Dün
Point Hotel Ankara
Ankara
Dün
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Radisson BLU Hotel Ankara
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
ANADOLU HOTELS ESENBOĞA THERMAL
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
Ankara, Ankara - Çankaya
13.02.2024
BAŞVUR
Radisson BLU Hotel Ankara
Ankara
12.02.2024
BAŞVUR
GRAND MERCURE ANKARA
Ankara - Yenimahalle
12.02.2024
BAŞVUR
KUZU EFFECT KONUT OFİS YÖNETİMİ
Ankara - Çankaya
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Point Hotel Ankara
Ankara
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Radisson BLU Hotel Ankara

                                                     Radisson BLU Hotel Ankara

 

Avrupa’nın önde gelen otel yönetimi şirketlerinden Radisson Hotel Group şemsiyesi altındaki markalardan biri olan Radisson BLU'nun, Türkiye’deki ikinci oteli yenileme ve modernizasyon çalışmaları tamamlandıktan sonra 5 Temmuz 2004 tarihinde hizmete girmiştir. Eski şehir merkezinde kurulmuş olan oteli Gençlik Parkı, Ankara Kalesi, eski TBMM binası ve Stadyum çevrelemiştir. Otelimiz Anıtkabir, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu, Devlet Tiyatroları ve Opera Binası’na yalnızca beş dakika uzaklıktadır.

Radisson BLU Hotel Ankara’nın işletme anlayışında ön plana çıkarılan marka değerleri “ yenilik, konukseverlik ve rahatlık”tır.Vizyonumuz uluslararası hizmet standartları doğrultusunda Türk konukseverliği ile farklılık yaratmaktır. Radisson BLU Hotel Ankara tüm Radisson BLU otellerinde olduğu gibi Yes I Can! Evet Yapabilirim! hizmet anlayışı ile “100% Konuk Memnuniyeti” sağlamayı hedeflemektedir. Radisson BLU Hotel Ankara’da hizmet sektöründe farklılığı yaratan “insan” olduğu için, insan kaynakları en çok önem verilen alandır.

Merkezi konumu nedeniyle ağırlıklı olarak iş adamları, hükümet yetkilileri, sanat camiası ve Ankaralı futbol takımları ile karşılaşmaya gelen spor kulüplerine hizmet vermeyi hedefleyen Radisson BLU Hotel Ankara’da 14'ü Business Class, 5'i Executive Suit,  2’si engelli, 123’ü sigara içilmeyen misafirler için özenle döşenmiş toplam 202 oda ve ücretsiz internet servisine ek olarak tüm odalarda sesli mesaj servisi, direkt telefon, uydu yayınlı TV, klima, ütü, saç kurutma makinası, minibar ve lap top boyutunda özel kasa bulunmaktadır.

Odalarda ve genel alanlarda emniyet ve güvenlik açısından sprinkler, duman detektörleri ve elektronik kilit sistemleri kullanılmıştır. Executive Class odalarda konaklayan misafirler için dekore edilen Executive Lounge en üst katta yer almaktadır. Standart odalarda sunulan hizmetlere ek olarak Executive odalarda, bornoz, terlik, günlük gazete, ücretsiz Pay TV, çay, kahve servisi gibi hizmetler sunulmaktadır.

Radisson BLU Hizmet Standartları arasında yeralan “One Touch Service” Tek Tuş Hizmeti misafirlerin Danışma, Oda Servisi, Uyandırma Servisi, Çamaşırhane Servisi, Kat Hizmetleri ve Teknik Servis hizmetlerine 24 saat boyunca ihtiyaçlarını sadece tek bir tuşa dokunarak ulaşmalarını sağlar.

Otelde ayrıca hertürlü ofis ekipmanı ile donatılmış İş Merkezi, otel misafirlerine self servis hizmet veren Fitness ve sauna ile 6 adet en modern toplantı ekipmanları ile donatılmış orta ölçekli toplantı salonu mevcuttur. Loca Restaurant ve Kulis Lobby Bar’ da otel misafirlerine ve dışarıdan gelecek misafirlere hizmet verilmekte; yaz aylarında hafta içi hergün bahçede açık büfe öğlen yemeği verilmektedir. Otelin Loca Restaurant’ında Radisson BLU Hizmet Standartları doğrultusunda hazırlanan “Süper Kahvaltı” servisinin yanında özenle hazırlanan Akdeniz mutfağının lezzetleri öğlen ve akşam yemeklerinde alacarte olarak sunulmaktadır. Uzun bir günün ardından alınan bir aperatif ve yanında dost sohbetleri ile Kulis Cafe Bar ve teras sizleri sımsıcak atmosferine davet etmektedir.



Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları