Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Robotik Uzmanı ve Analisti

İstanbul Avrupa Yakası
  • 11.08.2022
  • 0 - 20

İş Tanımı

ROBOTİK ANALİZİ DANIŞMANI İŞ TANIMI

Metasolva Tech ailesi olarak robotik teknolojilerinin lider tedarikçisi olma yolunda ilerliyoruz. Genç, yenilikçi ve yaratıcı bakış açımızı uygulayarak sağlıktan eğitime birçok sektörde yazılım, güvenlik duvarı ve robotik hizmetleri sunuyoruz.
Teknoloji ve işletmeler için strateji ve danışmanlık alanlarında geniş bir hizmet yelpazesi sunuyoruz. Sektördeki uzmanlığımızı, becerilerimizi ve yeni nesil teknolojimizi her işletmeye uyguluyoruz.
Bir şeyleri yeniden icat etmek, data toplamak. geri bildirim için sorunları dinlemek. İşletmeleri daha üretken olacak şekilde tasarlamak. Daha güvenli bir çalışma ortamı için yeni şeyler üretmek.
Dünya değişen bir endüstri, hadi endüstrinin çalışma şeklini değiştirelim.İşletmeleri dönüştürüyor ve onları inovasyonun ön saflarına koyuyoruz.

Bizimle beraber ne yapacaksın?

Temel iş süreçlerini analiz etmek için işletme sahipleriyle yakın çalışmak ve bu performans analizlerine ek olarak ayrıntılı değerlendirmeler yapmak.
Müşterilerimizin çalışmalarını, finansal kaynaklarını ve karakteristikleri özelliklerini belirleme ve analiz etme. Süreçlerini ve planlarını iyileştirmek için yeni teknolojileri araştırmak.
Geliştirmek için prototip çözümler üretmek.Araştırma, tahmin, bileşen seçimi, tasarım ve uygulama sonrası desteği içeren bir tasarım/pilot projenin tüm aşamalarını koordine edin ve yürütün.


Robotics Analyst/ConsultantJob Description
As the Metasolva Tech family, we are on our way to becoming the leading supplier of robotics technologies. Applying our young, innovative, and creative perspective, we deliver software, firewall, and robotics services in many sectors from health to education.
We are providing a broad range of services in strategy and consulting, for technology and businesses. We apply our industry expertise, diverse skills, and next-generation technology to each business challenge.
Reinventing things, collecting data. Listening to problems for feedback. Designing businesses to be more productive. To produce new things for a safer working environment.
The world is a changing industry, let’s change the way industry works.We transform businesses and put them at the forefront of innovation.


What will you do with us?

Working closely with business owners to analyze core business processes and conducting detailed assessments in addition to these performance analyses.Identifying and analyzing financial, and characteristics of our clients.
Investigate new technologies to improve processes and plans. Make prototype solutions to develop.Collaborate with partners to assist in the design or development of robotic automation solutions as
well as integreate with the overall solution plan and other platforms like EAM, WMS, etc.
Coordinate and execute all phases of a design/pilot project thats includes research, estimating, component selection, design, and after implementation support.

Aranan Nitelikler

ARADIĞIMIZ NİTELİKLER:

  • BE / B.Tech Teknoloji Lisansı (Mekatronik) veya benzer mühendislik alanlarından mezun olmak.
  • Tüketim Malları / Yaşam Bilimleri / Endüstriyel / Doğal Kaynaklar gibi sektörlerde çalışmış olmak ve bu sektörlerdeki değer zincirlerine ve iş süreçleri otomasyon fırsatlarına aşina olmak.
  • Üretim, paketleme, depolama otomasyonu, ilaç laboratuvarları gibi farklı fonksiyonel alanlarda iş deneyimiİş hedeflerini anlamak, veri taleplerini yayınlamak, mevcut ve hedef üretim hacimlerini belirlemek için otomasyonu simüle etmek ve modellemek, bina özelliklerini yakalamak.
  • Önerilen çözüm doğrultusunda uygun robotik ekipman ve teknoloji karışımını belirleme ve robot gereksinim spesifikasyonlarını geliştirme becerisiOT sistemleri, MES, ERP'ler, EAM, WMS, LIMS ile entegrasyon gereksinimlerinin belirlenmesi ve müzakere edilmesiSaha yerleşim tasarımı, robot emniyeti ve güvenlik gereksinimleri hakkında tavsiyeler vermek.
  • Değer kaldıraçlarının, ilgili KPI'ların belirlenmesi ve kaynakların tanımlanması ile birlikte İş vakası geliştirmeye aşinalık, ROI hesaplaması için CAPEX ve OPEX tahminleri geliştirme.
  • Potansiyel satıcıların kısa listesini oluşturmak ve satıcıların teknik özelliklere uygun ekipmana sahip olup olmadığını belirlemek.
  • Satıcı değerlendirmesi yapmak ve satıcı seçimi için tavsiyelerde bulunmak.
  • Robotik işletim sistemi (ROS), Fanuc, KUKA, ABB veya eşdeğer markalarda robotik programlama hakkında temel bilgiPLC/DCS/SCADA gibi endüstriyel kontroller veya yapay görme/makine öğrenimi/AI/SLAM/TensorFlow/PyTorch vb. gibi robotik alanla bağlantılı analitik hakkında bilgi.
  • Aday mükemmel çevik bir zihne sahip olmalıdır.
  • Mükemmel İngilizce ve Türkçe iletişim b.ecerileri (yazılı ve sözlü). Herhangi bir başka dil ve diller bilmek sizin için bonustur.




WHO WE ARE LOOKING FOR?
  • BE/ B.Tech (Mechatronics) or smiliar engineering degree.
  • Having worked in industries like Consumer Goods/ Life Sciences/ Industrial/ Natural Resources and familiarity with their value chain and business processes automation opportunities across them.
  • Work experience in different functional areas like manufacturing, packaging, warehousing automation, pharma labsUnderstand the business goals, release data requests, simulate & model automation to identify current and target throughput volumes, capture building specifications.
  • Determine appropriate robotic equipment and mix of technologies in line with the solution recommended and ability to develop robot requirement specificationsIdentify and deliberate the integration requirements with OT systems, MES, ERPs, EAM, WMS, LIMSRecommendations on site layout design, robot safety, and security requirements.
  • Familiarity with Business case development along with identification of value levers, relevant KPIs and define resources, develop CAPEX and OPEX estimates for ROI calculation.
  • Create short list of potential vendors and determine the vendors have appropriate equipment matching the technical specification.
  • Conduct vendor evaluation and provide recommendation for vendor selectionBasic understanding of robotics operating system (ROS), robotic programming on Fanuc, KUKA, ABB or equivalent brandsKnowledge of industrial controls like PLC/DCS/SCADA OR around analytics connected with robotics domain like machine vision/machine learning/AI/SLAM/TensorFlow/PyTorch etc.
  • The candidate should have excellent agile mindset.
  • Excellent English and Turkısh communication skills (written & spoken). Knowing other languages is a bonus for you.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
Mersin(İçel)
Dün
Balıkesir
Dün
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Dün
EKOKİDS ANAOKULU BAHÇEŞEHİR ŞUBESİ
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

METASOLVA YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LTD. ŞTİ.

Metasolva Tech ailesi olarak robotik teknolojilerinin lider tedarikçisi olma yolunda ilerliyoruz. Genç, yenilikçi ve yaratıcı bakış açımızı uygulayarak sağlıktan eğitime birçok sektörde yazılım, güvenlik duvarı ve robotik hizmetleri sunuyoruz. Fikir ve tutku doluysanız ve kalıpların dışında düşünmekten hoşlanıyorsanız, çok kültürlü ve çok dilli ekibimiz katılmanız için sizi bekliyor.


As the Metasolva Tech family, we are on our way to becoming the leading supplier of robotics technologies. Applying our young, innovative, and creative perspective, we deliver software, firewall, and robotics services in many sectors from health to education. If you are full of ideas and passion and enjoy thinking outside the box, our multi-cultural and multi-lingual team is waiting for you to join.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları