Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Saç Kalıpçısı

  • 25.11.2020
  • 0 - 20

İş Tanımı

Otomotiv/Beyaz Eşya sektörüne çalışan fabrikamızdaki Sac kalıphanemizde tandem ve progresive kalıpların tasarım, imalat ve bakım süreçlerinde aktif olarak yer alacak arkadaşlar aramaktayız.

Kalıphanede mevcut çalışan 6 kalıp elemanının iş planlamasını, 2 adet CNC ve 1 adet Tel erezyon tezgahlarına CAM programları ile iş verilmesini, Yeni kalıp projelerinin başlangıcından, teslim sürelerine kadarki tüm süreçleri yönetebilmelidir.

Aranan Nitelikler

Yeni kalıp tasarımını yapabilmeli, arızalı ve bakım gerektiren kalıplara çözüm bulup kalıp elemanlarına görev dağılımını yapabilmesi, CAD/CAM yazılımı olarak tercihen Siemens (Unigraphics) NX3 kullanabilen, takım çalışmasına ve çalışma saat aralıkları sorun olmayan nitelikte arkadaşlar aramaktayız.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İMECAR ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.
Antalya - Konyaaltı, Antalya - Döşemealtı
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
KORUNCUK /Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
ANTALYA TOPLUM KOLEJİ
Antalya - Döşemealtı
Dün
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Dün
BEYAZ KÖŞK ÇOCUK EVİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÖZEN PRES MAKINA SAN VE TİC LTD ŞTİ

Şirketimiz 1976 yılında oto yan sanayiinde faaliyet göstermek üzere kurulmuştur. Firmamız yurdumuzda gelişen otomotiv sektörüne paralel olarak gelişmiş ve halen gelişmeye devam etmektedir.Halihazırda yaklaşık 7000 m² kapalı alanda faaliyet gösteren firmamızda, sac pres ve bu yolla imal edilen parçaların birleştirilmesi yapılmaktadır. İmalatta kullandığımız kalıpların ve fikstürlerin büyük çoğunluğunu kendimiz imal ederken, yan sanayiden de destek alıyoruz. Müşterilerimizin taleplerine, en kısa sürede ve hatasız olarak konusunda uzman personelimizce cevap vermekteyiz.Oto koltuk kızakları, oto krikoları, karoseri ve şasi parçaları konusunda bilgi birikimi ve mekanizmalarda deneyim sahibi olan firmamız "FORD OTOSAN, A.I.O.S. A.Ş." gibi büyük otomotiv firmaları yanında iç piyasaya da hizmet vermektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları