Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

At CW Enerji, you can make a difference and craft your career with the high potential of conducting qualified projects. You’ll have the chance of owning your projects and take full responsibility from an early stage. Our unique brands in markets around the World and experience in EPC projects, open up countless opportunities to follow your convictions and explore new paths. Take the chance of shaping the solar energy projects abroad together with us.

We’re looking for Electrical Electronics Engineer for International Project Development Department preferably with experience in Solar Energy Sector, in Project design and installation. The content of the position is birefly explained below and the candidates shoul be capable of the features stated.

Aranan Nitelikler

  • Analyzing solar energy market and contractor company’s datas in different countries, sharing the learning, and proactively taking necessary actions. Following the solar projects and making market research for potentials,
  • Constantly monitoring competitive strategies,
  • Strong analytical, planning, problem solving and organization skills,
  • Excellent communication skills in both Turkish and English, as a daily responsibility will be following up with on-site electrical coordinators, purchasers, subcontractors, and outside vendors.
  • Well command of MS Office applications,
  • Experience with electrical estimating software, Experience with Auto CAD or similar design software,
  • Strong communication and interpersonal skills with ability in building relationships with professionals of all organizational levels,
  • Working in cooperation with Project Design, Project Development and International Sales Departments,
  • Execute estimating efforts for solar power plant divisions for international bids and projects,
  • Provide design reviews and guidance for all solar power plants on land/ rooftop throughout various stages of the design process,
  • Willingness and ability to travel to various countries outside of Turkey for project site visit, meetings with customers and attendance to necessary fairs,
  • Preferably Male cadidates at an age of 28 and above and military service done.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Türkiye
Dün
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
FORTES MÜHENDİSLİK
Antalya
15.02.2024
BAŞVUR
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
30.01.2024
BAŞVUR
İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları (British Culture)
Antalya
Bugün
BAŞVUR
KAYA HOLDİNG
Antalya - Serik
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Antalya - Alanya
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Antalya
Bugün
BAŞVUR
İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları (British Culture)
Antalya
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Antalya
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

CW ENERJİ MÜH. TİC. VE SAN. A.Ş.

-CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi 2010 yılında kurulmuş fotovoltaik enerji üretim sektöründe faaliyet gösteren üretim ve hizmet firmasıdır. Yıllık 1 GW güneş paneli üretim kapasitesiyle Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük güneş paneli üretim firmasıdır. Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Uzak Doğu’da da 2009 yılından bu yana güneş paneli üretimi gerçekleştirmektedir.

-CW Enerji, güneş enerji santrallerinin (GES) yatırım ve teknik danışmanlığı, projelendirme, sistem tasarımı, lisanslı ve lisanssız santral kurulumları, lisans alımı ve işletme, ayrıca lisanssız üretim yönetmeliğine uygun olarak projeler planlama, projelendirme, finans ve uygulama ile kurulum sonrası teknik bakım, onarım konularında da hizmet veriyor. Endüstriyel kurulumların yanı sıra evsel çatı kurulumlarında da çözümler sunuyor. Şebeke bağlantılı (On-Grid) sistemlerin yanı sıra şebekeden bağımsız akü destekli sistemler (Off-Grid), güneş enerjili sulama sistemleri, LED aydınlatma sistemleri, güneş enerjili kamera sistemleri ve elektrikli araç şarj istasyonları gibi alanlarda da hizmet vermektedir.

-CW Enerji, yıllık 1 GW güneş paneli üretim kapasitesi ile kaliteden ödün vermeyen ve müşteri memnuniyetini birinci derecede misyon edinmiş bir anlayışla faaliyetini sürdürüyor.

''TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK 413. ŞİRKETİYİZ!''

-CW Enerji, Türkiye’de sanayi faaliyet alanındaki en büyük kuruluşları tespit etmek için İstanbul Sanayi ve Ticaret Odası tarafından yapılan, “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” İSO 500 2017 sıralamasında, 2017 yılında gerçekleştirmiş olduğu net satışı ile listenin 413’üncü sırasında yer almıştır. İSO500 sıralamasına güneş enerjisi sektöründen adını yazdırmayı başaran tek firma olan CW Enerji,Üreten güçlü Türkiye” hedefiyle ülke ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamaya devam etmektedir.

MİSYONUMUZ & VİZYONUMUZ;
  • CW Enerji, yaşadığımız gezegenin enerji ihtiyacını temiz kaynaklarla karşılamak için öncülük ederek, güneş enerjisinin kullanımını yaygınlaştırıp, insanoğlunun geleceğini yeni teknolojiler ile destekleyip, dünya ekonomisine katkı sağlamayı ve gelecek nesillere yaşanabilir bir doğa bırakmayı amaç edinmektedir. CW Enerji, dürüst, güvenilir, ilkeli ve fikir sahibi bir kuruluş olarak varlığını uzun süreler devam ettirebilmeyi görev edinmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları