Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Şantiye Şefi İnşaat Teknikeri

Ankara
  • 4.06.2022
  • 200 - 500
TURK TEKNİK TAAHHÜT YAPIM ve TİCARET A.Ş. Şantiye Şefi İnşaat Teknikeri İş İlanı

İş Tanımı

Savunma Sanayi firmaları Aselsan, TÜSAŞ başta olmak üzere, çeşitli idare ve/veya firmalardan ihale/teklif yolu ile alınan projeler kapsamındaki;
  • Kaba inşaat (betonarme, çelik), ince inşaat ve altyapı imalat işlerini yürütecek,
  • Şantiye de İşveren ile teknik konularda muhattap olacak,
  • Ekibimizi yönetecek ve yönlendirecek,
teknik personel aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin Meslek Yüksekokullarının İnşaat Teknikerliği bölümünden mezun,
  • Kaba inşaat (betonarme, çelik), ince inşaat ve altyapı imalat işlerinde tecrübeli, kalıp, donatı ve çelik konstrüksiyon projeleri okuyabilen, uygulamaya yönelik detay çözümlerinde deneyimli,
  • Merkez ofis ve uygulama ekipleri arasındaki koordinasyonu temin edebilen,
  • Ekip çalışmasına yatkın, şantiye koşullarını bilen ve esnek çalışma saatlerine alışık, Hakediş hazırlama ve metraj işlerinde deneyimli, MS Excel ve AutoCAD programlarını kullanabilen, Aktif olarak araç kullanabilen, Ankara'da ikamet eden veya edebilecek.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası, Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Aysu Elektrik

-Ana firmamız ALFA ELEKTRİK A.Ş. 1984 yılında Elektrik Mühendisi Ahmet Yücel ONAT tarafından kurulmuştur. 16 yıldır aktif olarak elektrik malzemesi toptan satış işlevini, Sanayi caddesi Çavuş sokak 3/A Ulus - Ankara adresinde bulunan mağazasında sürdürmektedir. Ankara’da Aktim ve Atisan İş Merkezlerinde ki toplam 1.000 m2 kapalı alana sahip depolarında, bayii olduğu Philips, Schneider, Legrand, Prysmian, ürünlerinin yanı sıra Siemens, Nexans gibi markaların mamullerinin de, Türkiye çapında müşterilerine teminini sağlamaktadır.              

-Firmalarımızdan AYSU ELEKTRİK LTD.ŞTİ. de kuruluşu olan 1984 yılından itibaren seçkin müşteri grubuna elektrik taahhüt hizmeti vermektedir. Tecrübeli, genç ve dinamik personeli ile kaliteye önem veren iş anlayışını prensip edinen firmamız, elektrik taahhüt konusunda; Yüksek Gerilim, Orta Gerilim, Alçak Gerilim ve Zayıf Akım tesisat konularında uzman teknik kadrosuyla hizmet vermeye devam etmektedir. Firmamız ISO 9001 ve ISO 14001 kalite belgerine sahiptir.                

-AYMEL ELEKTRİK LTD.ŞTİ. Firmamız ise şirketlerimizin yurt dışındaki taahhüt işlerini takip etmek ve uygularını yapmak amacıyla 2010 yılının başında kurulmuştur. Şu an sadece Azerbaycan Bakü’de resmi olarak şubesi bulunan şirketimiz bünyesinde 2 proje devam etmektedir. Aysu Elektrik ile paralel iş sahasına sahiptir sahiptir.               

-Firmamız; bundan sonraki işlerinde de, idari ve teknik kadrosu ile, titiz ve özverili çalışmalarıyla daha büyük başarıları hedeflemiş olup, müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi arzulamaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları