Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satınalma Görevlisi

  • 21.09.2020
  • 200 - 500
VİNÇMAK MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Satınalma Görevlisi İş İlanı

İş Tanımı

Firmamız, 30 yılı aşkın süredir iş makinaları, taşıma makinaları, tersane makinaları ve vinç sektöründe faaliyet göstermekte, önemli elektronik sistemlerinin Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır. Firmamız ayrıca faaliyet sahasında bulunan tüm iş makinaları için servis hizmeti vermekte elektronik sistemlerinin (ağırlık kontrol, emniyet sistemleri, kantar ve otomasyon vs.) projelendirme, uygulama, revizyon ve onarım servisi işlerini de gerçekleştirmektedir.

Alanında Türkiye'de lider konuma sahip olan şirketimizin Satınalma bölümünde yurt içi alış faaliyetlerini yürütecek ve aşağıdaki niteliklere sahip Satınalma Uzmanı çalışma arkadaşları arıyoruz.

Satın alma üzerine teklif almak,
Farklı birimlerden gelen satın alma taleplerini karşılamak,
Satın alınması onaylanan girdilerin hem kalite hem de fiyata uygun olarak satın alınmasını sağlamak,
Kalite Yönetim Sistemine uygun olarak dokümantasyon hazırlamak,
Satın alma alanında sipariş vermek, Siparişlerin takibini yapmak,
Tedarikçi üzerinde performans değerlendirmesi yapmak,
Satın alma sağlanabilecek muhtemel tedarikçileri belirlemek,
Yaptığı işlerle ilgili gerekli kayıtların oluşturulmasını sağlamak,
Kayıtları muhafaza etmek, 
Şirket Araçları yakıt gider ve bakım zamanlarını kontrol etmek ve kayıt altına almak,

Aranan Nitelikler

Sektördeki gelişmeleri yakından takip eden/edebilecek,
Planlama, takip, organizasyon, koordinasyon ve raporlama becerisine sahip,
Yazılı ve sözlü iletişim yeteneği gelişmiş İnsan ilişkileri güçlü, takım çalışmasına yatkın,
Sorumluluk bilincine sahip ve gerektiğinde inisiyatif alabilen,
B Sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanan,
Üniversite veya Meslek yüksek okulu mezunu,
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,
MS Office programlarını etkin kullanabilen,
CRM ve Mikro Programları bilgisi olan ve etkin kullanabilen,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

LORİS PARFÜM
Kocaeli - Gebze
26.02.2024
BAŞVUR
A101 Yeni Mağazacılık A.Ş
Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Antalya
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

VİNÇMAK MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Vinçmak Mühendislik ve Mümessillik firması temellerini1996’da vinç bakım-onarım firması olarak atmıştır. Sektördeki ihtiyaçlar vekazaların engellenmesi için 2003’te Moment Kontrol Sistemi Firması Hirschmannile yetkili mümessillik ve servis anlaşması imzalanarak Türkiye’ye ağır işmakinelerinde iş güvenliğini sağlayıcı sistemleri ilk getiren firmadır. Kendiçözümlerimizi de üretebildiğimiz, programlayabildiğimiz ve yazılımınıyapabildiğimiz Moment Kontrol ve Yük İzleme sistemlerinde her türlü işmakinesinin kaza engelleyici sistemini müşterilerimizin de istekleriniyazılımımıza entegre ederek bütün bir çözüm sunmaktayız.

Daha sonra Vinçmak firması, 2008’de IED Electronics firmasıile imzalanan mümessillik anlaşması ile Anemometreler ve Rüzgar Ölçersistemlerde müşterilerine çözüm sunmaya devam etmiştir.

2018’de anlaşma sağlanan firmalar sırasıyla Outset, Lintechve Teledirk firmalarıdır.

Outset Sistemleri; Tırlar, Hafriyat Araçları, Forkliftler,Kepçeler gibi inşaat ve taşıma araçlarında müşterilere kaldırılan yük, totalkaldırılmış olan yükün dökümü gibi veriler sunarak Yükün kaydını, makinanınçalışma saatini, kaldırılabilecek yükü kullanıcıya iletir.

Lintech Kamera firması ise tırlar, mobil vinçler,forkliftler, hafriyat araçları gibi iş makinelerinde ve araçlarda kullanıcıyagörülmeyen noktaları ıp69 Kamera ve 7 inç son teknoloji ekranlarla kullanıcıyagörsel olarak bilgi verir ve daha geniş bir görüş açısı sunarak hareketkabiliyetini arttırıp, kazaları engeller.

Teledirk firması ile imzalanan anlaşma ile 6 fonksiyon ve 8fonksiyon çift hız endüstriyel radyo kumandalarda kullanıcılara hesaplı veetkin bir çözüm sunar. Ürünler, Vinçmak logosu altında üretilerek,müşterilerimizin ihtiyaçları düşünülerek oluşturulmuştur.

Sayısız memnun müşteri ve iş güvenliği sağlanan makinanınyanında, müşterilerin isteklerine özel çözümler üretebilmek için Yazılım ve Argegrubu kurulmuş olunup, 2017 itibariyle Tubitak projelerine başlanılmıştır.

Bünyemizde bulunan Mekatronik, Makine ve Elektrik/Elektronikmühendislerimizle çözümlerimizi dışa bağımlı kalmadan, kendi içimizdeoluşturabilmekteyiz. Mühendislik ve Mümessillik firması olarak sınıflandırılanfirmamız, müşterilerimizin sunduğu problem ve sorunlara son teknolojikgelişmeler ışığında, alternatif bakış açılarıyla çözüm sunmak için 22 yıllıkdeneyimimizin de yardımı ile hizmete hazırdır. 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları