Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

İhlas Pazarlama, İstanbul SAS Avrupa bayiliğinde Temizlik Robotu ve Su Arıtma cihazlarının tanıtımı için,  mevcut ve yeni açılan ofislerimize Satış ve Pazarlama Temsilcisi olarak istihdam edilmek üzere; 

GÜNLÜK 1300 TÜRK LİRASI VE ÜZERİ KAZANÇ ELDE EDEBİLECEĞİNİZ, TAM ZAMANLI OLARAK YÜKSEK GELİR HEDEFLİ ÇALIŞABİLECEĞİNİZ,TÜRKİYE GENELİNDEKİ 2000 İŞ ORTAĞIMIZDAN BİRİSİ OLMAK İSTEYEN,KAZANÇ ODAKLI ÇALIŞABİLECEK, PROFESYONEL SATIŞ BECERİLERİ VE ÇALIŞMA PROGRAMI UYGULAYACAK,BAY / BAYAN YENİ EKİP ARKADAŞLARI ALINACAKTIR. 

Aranan Nitelikler

İnsan ilişkilerinde, iletişimde başarılı, temsil yeteneğine sahip,
Kariyerini satış alanında ilerletmeyi hedefleyen,
Performansa dayalı yüksek kazanç hedefleyen,
Müşteri odaklı ve müşteri memnuniyetine önem veren,
Sorumluluk alabilecek,
Saha ve Ekip çalışmasına yatkın,
Güler yüzlü ve Eğitime açık,
Dış görünümüne önem veren,
Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmayan Satış ve Pazarlama Temsilcisi çalışma arkadaşları arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

GERÇEK OTO
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
11.03.2024
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

SANCAK DAĞITIM VE PAZARLAMA DAY.TÜK.MAD.LTD.ŞTİ

İhlas Holding’in bütün faaliyetlerinin temelinde ‘Önce İnsan’ il­kesi yer alır. Bu ilkemiz kapsamında çalışanlarımızın maddi ve manevi haklarını gözetilerek kurumsal değerlerin paylaşıldığı huzurlu ve sıcak bir çalışma ortamının sağlanması en temel amaçlarımızdandır.
Çalışanlarımızla ilişkilerimizde ırk, dil,  din, cinsiyet, uyruk, politik ve fiziksel durum gözetmeksizin yasalara ve etik kurallara uygun hareket ederiz.
İhlas Holding’in insan kaynakları politikası; doğru adayları işe almak, geliştirmek, performanslarını artırmak, ilerletmek ve kuruma bağlılığını sağlamaktır. Bu çerçevede aşağıdaki süreçler uygulanmaktadır.
Seçme Yerleştirme:
Doğru işe, doğru adayı yerleştirmek. Şirket kültürüne uygun ve pozisyonun gerekliliklerini yerine getirebilecek olan adayları cezbetmek, seçmek ve en uygun pozisyona yerleştirmek.
Oryantasyon:
İşe yeni başlayan çalışma arkadaşlarımıza İhlas Holding’e kolay uyum sağlamaları için işe alıştırma programı düzenlemek.
Eğitim:
Çalışanların, işin niteliğinde meydana gelen her türlü gelişme ve değişmelerden geri kalmaması, görev tatmininin yükseltilmesi, iş ortamında daha başarılı olmalarının sağlanması için gereken bilgi, beceri, tutum ve davranışları kazandırmayı amaçlayan eğitim programlarını tespit etmek, uygulamak ve şirket yararına sonuçlarını değerlendirmek.
Kariyer Planlama – Yedekleme:
Çalışanların bulundukları yönetim kademesinde ve fonksiyonda performanslarını geliştirmelerini, şirketin gelecekte ihtiyaç duyacağı pozisyonlar ve yönetim kademeleri hazırlanmalarını sağlayacak kariyer planlarını oluşturmak, uygulamak ve değerlendirmek.
Performans Değerlendirme:
Çalışanların yetkinlik, beceri ve performanslarını genel kriterler çerçevesinde objektif bir şekilde değerlendirmek ve geliştirmek.
Ücret Yönetimi:
Çalışanların yetkinliklerine, performanslarına ve yaptığı işin şirkete olan katkısı, zorluk derecesi, sorumluluk seviyesine göre adil bir ücret almasını sağlamak.
Motivasyon:
Çalışanların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak, sosyal hizmet ve yardımlardan, bütün çalışanları dengeli bir şekilde faydalandırmak suretiyle çalışan memnuniyetini artırmak.
Ödüllendirme:
Çalışanların şirkete katkısını, başarısını ve yüksek performansını takdir edip ödüllendirmek.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları