Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ŞEHİRLER ARASI KARGO TAŞIMA PERSONELİ

Bursa
  • 29.09.2020
  • 20 - 50

İş Tanımı

İSTANBUL GENEL MERKEZDEN ÇIKARILAN  KARGOLARIMIZI TÜRKİYE'NİN ÇEŞİTLİ BÖLGELERİNDE  BULUNAN ŞUBELERE TESLİMAT İŞİDİR, KENDİ ARACIYLA FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TERCİHEN DENEYİMLİ, ARAÇLI ŞÖFÖRLER ALINACAKTIR,


SİVAS MERKEZ - TOKAT - AMASYA BÖLGELERİNDE TAŞIMA HİZMETİ YAPACAK.

Aranan Nitelikler

Türkiye'nin 56 ilnine Kargo Lojistik Hizmeti Sağlayan firmamızda çalışmak üzere, TERCİHEN; Fiat Ducato - Renoult Master vb. 8 yaşını geçmemiş gerekli belgelere sahip Kendi Aracı İle Çalışacak Personeller Alınacaktır. 
* Yeterlilik,

* Piskoteknik,

* K1 - K2 Belgelerine Sahip

* Şehirler Arası Yolculuk Yapabilen 

* Vergi Mükellefi,

* Araç Kendisine Ait Taşıyıcı Personeller Alınacaktır,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

KALYON HOLDİNG
Bursa
Bugün
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

POİNT KARGO

Kaliteli ve Hızlı Hizmet Sağlıyoruz...

-PointKargo
Servisi taşımacılık ve dağıtım sektöründe, kalıcı, kaliteli hizmet sunmak amacı ile, 1997 yılında Bursa'da faaliyetine başladı.

Ortak Hedefimiz Müşteri Memnuniyeti...

-Sunduğumuz kaliteli hizmetle başarılarınıza katkıda bulunarak, karşılıklı anlayış ve güvene dayalı is ortaklığımızın uzun yıllar devam edeceği inancındayız. Bize güvendiğiniz için teşekkür ederiz…

Kuruluşumuzdan bu güne deneyimli kadrolar, yeterli teknik alt yapı oluşturarak hizmet kalitemizi her geçen gün geliştirme anlayışı içerisinde çalışmalarımızı.sürdürmekteyiz.

Dağıtım hizmeti sunduğumuz tüm firmaların gönderilerinin zamanında ve usulüne uygun olarak dağıtılıp sonuçlandırılması başta gelen amacımızdır. Gönderilerin amaçlarına uygun olarak adreslerine ulaştırılması belirlenen kurallar çerçevesi içerisinde dağıtılması ve ilgili kuruluşa azami yarar sağlaması diğer bir amacımızdır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları