Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
ŞAFAK BİLGİ TEKNOLOJİLERİ PAZARLAMA VE SERVİS LTD. ŞTİ. Sekreter İş İlanı

İş Tanımı

Şirketimizin Erzurum Merkez Ofisinde Sekreterya  görevlerinde çalıştırılacak deneyimli çalışma arkadaşı alınacaktır


Pozisyonla ilgili kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken özellikler "Aranan Nitelikler" de yer almaktadır.

Aranan Nitelikler

  • En az Lise mesunu olması.
  • İş deneyimi olması.
  • Tercihen Bilgi Teknolojileri, Baskı Sektörü, Güç Elektroniği alanlarında çalışmış 
  • Tercihen en az orta derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip  
  • Ms Office uygulamalarına hakim iyi derecede bilgisayar kullanabilen  
  • İletişim becerisi yüksek, insan odaklı  
  • Takım çalışmasına yatkın, hedef-sonuç odaklı  
  • İyi ilişkiler kurup, bunu sürdürebilen  
  • Telefonda satış ve iletişim becerisi yüksek 
  • Mağaza içi satış iletişimi yüksek   

Önemli Not: Özensiz, eksik bilgiler içeren ve Fotoğrafsız müracaatlar dikkate alınmamaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ŞAFAK BİLGİ TEKNOLOJİLERİ PAZARLAMA VE SERVİS LTD. ŞTİ.

Şafak Bilgi Teknolojilerinin 50 yıllık yolculuğu; 1968 yılında Babamız M. ŞEFİK GÜVENLİ tarafından “GÜVENLİ BURO MAKİNELERİ” olarak kurulan firmada mekanik Daktilo, Hesap Makinesi ve Teksir Makineleri tamiri ile başlar. Mekanik sistemler teknolojinin gelişimi ile 1980’lerde yerini elektronik makinelere bırakır ve firmamızda unvanını ŞAFAK MAKİNA olarak değiştirir.

Doksanların ortalarında firmamız yolunu bambaşka bir sektöre; Güç Elektroniği Sistemlerine çevirir ve EKA Kesintisiz Güç Kaynakları ile çalışmalarına başlar.  1999 yılında ŞAFAK MAKİNA ELEKTRONİK DONANIM SİS. LTD. ŞTİ. olarak ismini tescilleyip, 2000 yılında ise Xerox Büro Araçları ve İnform Elektronik ile bayilik anlaşmaları imzalayarak yatırımlarına devam eder. 

2005 yılında ise unvanını faaliyet konusuna göre ŞAFAK BİLGİ TEKNOLOJİLERİ PAZARLAMA VE SERVİS LTD.ŞTİ. olarak güncellemiştir. Büro makineleri ile başladığı yolculuğunda bugün iki ana branşta(Güç Sistemleri ve Baskı Teknoloji) uzmanlaşan firmamız: XEROX, İNFORM, EPSON, EFİ, SUMMA, LEGRAND ve ESTAP gibi alanlarında dünya devi markların Doğu Anadolu bölge bayiliklerini Erzurum merkez olmak üzere; Malatya, Elazığ ve Van’da bağlı şubeleri ile yaklaşık 40 kişilik bir kadro ile sürdürmektedir. 

Faaliyet gösterdiği alanlarda bölgenin öncüsü ve önemli pazar paylarına sahip olan firmamız ISO9001, TSE Hizmet Yeterlilik vb. kalite belgelerine de sahiptir. Yatırımlarını sürekli işine yaparak günden güne büyüyen firmamız sürdürülebilir başarı için en önemli üç unsura yani: “Müşteri, Çalışan ve Tedarikçi Firmalar” a büyük önem vermiş ve bunlar tarafından hep sevilen ve saygı gören bir konumda olmuştur. 

İlkesi kalite olan, hedefleri büyük, geleceğe umutla bakan, genç, dinamik, sadık, özverili ve yüksek öz güvenle çalışan bir kadroya ve inanca sahip firmamızın en büyük temennisi tüm müşteri ve tedarikçileri ile hep birlikte nice 50. Yıllara sağlık ve başarılarla ulaşmaktır. 

Enerji alt yapı yatırımları alanında faaliyet göstermek üzere genç mühendislerden oluşan yeni ve dinamik bir yapılanma ile “SFK ENERJİ” yi de kurarak gücümüze güç kattık. Hedefimiz tüm Türkiye’de var olarak enerji yatırımlarında çözüm ortağınız olmaktır. 
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları