Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Servis Müdürü

Adana
  • 7.02.2022
  • 50 - 100

İş Tanımı

·        Müşteri bağlılığı ve memnuniyetini en üst seviyede tutmak için gerekli analizleri yaparak aksiyon almak ve servis     personelinin bu yönde hizmet vermesini sağlamak,
·        Araç girişlerini ve satışları arttıracak faaliyetler planlamak,
·        Finansal dataları değerlendirmek, aylık faaliyet ve aksiyon planları hazırlamak,
·        Servis içinde yer alarak, müşteri ihtiyaçları ve eğilimlerini belirlemek ve bu konularda iyileştirme planları yapmak,
·        Filo sahipleri ve benzeri müşterilerle iyi ilişkiler kurarak servise devamlılıklarını sağlamak amacıyla planlama yapmak,
·        Satış departmanı ile sürekli koordinasyon kurarak, ortak işlerin koordine edilmesini sağlamak,
·        Tüm koşullarda personel ve işletme güvenliğini sağlayacak önlemleri almak, uygulatmak.

Aranan Nitelikler

·        Tercihen üniversitelerin Makine Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği, Otomotiv Öğretmenliği bölümü veya Meslek Yüksek Okullarının Otomotiv bölümlerinden mezun,
·        Otomotiv sektöründe 10 yıl, Servis Müdürü olarak en az 5 yıl tecrübeli, 
·        İletişim becerisi gelişmiş ve temsil yeteneği olan,
·        MS Office uygulamalarına hakim,
·        Hedef ve müşteri odaklı çalışabilen,
·        Analitik, proje geliştiren, yöneticilik özellikleri kuvvetli,
·        B sınıfı sürücü ehliyeti, aktif araç kullanan,
·        Seyahat engeli olmayan,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Türkiye
Bugün
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
American VIP Language Schools
Adana
Bugün
BAŞVUR
TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
ADANA GÜNDOGDU KOLEJİ
Adana
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Adana
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ONLİNE KİDS ACADEMY
Türkiye
8.02.2024
BAŞVUR
MEKTEBİM OKULLARI
Türkiye
16.11.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ŞAHSUVAROĞLU GRUP

Grubumuzun otomotiv tarihi 1966 yılından bugüne gelen 46 yıllık bir tecrübeye dayanmaktadır.

Şahsuvaroğlu Dış Ticaret, 2007 Ekim ayından bu yana Güney Koreli SsangYong’un Türkiye Distribütörlüğünü yapmaktadır. Bugün 25 adet 4S Plaza, 2 adet 2S showroom toplamda 27 adet satış noktası, 15 adet 2S servis toplamda 40 adet servis noktası ile tüm Türkiye’de hizmet vermektedir. Çok kısa bir zaman diliminde Şahsuvaroğlu Dış Ticaret, SsangYong markasını Türkiye’de zirveye taşımayı başarmıştır.

Başarımızın temeli, her durumda; müşteri odaklı çalışan personelimiz, yüksek kaliteli ürünlerimiz, %100 yedek parça bulunurluğu, rekabetçi fiyatlarımız ve omuz omuza aynı hedefe doğru yürüdüğümüz bayilerimiz ile birlikte KOŞULSUZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ temel prensip edinmemizdir.

SSANGYONG 1954 yılında kurulmuş olup, Üretim hayatına otobüs, kamyon ve özel amaçlı ticari araçlar mikser, itfaiye aracı v.b. üreterek başlamıştır.

1974 yılında Kore'de üretilen ilk 4x4 SUV araç olan KORANDO modelinin üretimini gerçekleştirerek SUV çağını açmıştır. O günden itibaren, SUV pazarına kattığı yenilikler ve kalitesi ile liderliğini ve güvenilirliğini devam ettirmektedir.

1990'ların başlarında, Mercedes-Benz AG stratejik ortaklık, teknoloji, yönetim ve dağıtım alanlarında işbirliği için SSANGYONG 'a sermaye yatırımı gerçekleştirdi ve bu yatırımın ilk ürünü olan Musso 1991 tarihinde üretildi.

Bu ortaklık süresince teknoloji ve yönetim alanında ki yenilikler ve dağıtım kanallarında ki gelişmeler ile SSANGYONG teknolojik alanda da ustalığa sahip olarak, ileri teknolojiye haiz araçlar üretmeye ve bunları uluslararası pazarlara sunmaya başladı.

1997 yılının sonlarında, tüm diğer Kore'li şirketler gibi bütün Asya ülkelerini etkileyen ekonomik kriz nedeni ile 1998 yılında Daewoo Grubu ile birleşmeye gidildi. 2000 yılında Daewoo Grubundan ayrıldı ve kendi bağımsız otomobil üretimine tekrar başladı.

Buna mutakiben, SSANGYONG yeni bir yönetim politikası oluşturarak, dizayn ve Araştırma&Geliştirme AR-GE yetkinliklerini modernize ederek, satış ağını yeniden kurarak ve satış sonrası hizmetler programını yenileştirerek yeniden yapılanma programını başlattı.

Bu çabalar çok geçmeden meyvelerini vermeye başlamıştı. 2001 yılında REXTON modeli üretilerek teknolojik üstünlükleri ile birleşen modern ve zarif tasarımı ile SUV pazarına yeni bir yaşam getirildi.

2003 yılı sonuna doğru, yeni lüks binek modeli olan "New CHAIRMAN" ve 2.7L common rail dizel motorla donatılmış "New REXTON II" modeli pazara sunuldu. Bunlara ek olarak, 2004 yılında RODIUS modeli ile MPV multi purpose vehicle, Zaman içerisinde KYRON ve ACTYON modelleri ile 2007 yılının başlarında ACTYON SPORTS pick-up modelini dünya pazarlarına sundu.

2010 yılının Nisan Ayında Hindistan’ın endüstri devlerinden Mahindra&Mahindra yaptığı açıklama da; SsangYong Motor Company’nin büyük bir kısmını aldıklarını duyurdu.

Güney Koreli markanın yine Kore Ürünü olarak kalacağını söyleyen Mahindra, markanın AR-GE bütçesini de yüzde 70 oranında arttırdı.

Bu birleşmenin ilk sonucu, KORANDO modelinin yeni yüzünün tüm dünyada trafikte yerini alması oldu. SsangYong,2011 Cenevre Motor Show’da SUT-1 ismiyle tanıttığı konsept aracı 2012 yılının ilk çeyreğinde Korando Sports ismiyle satışa sundu.

ilk olarak 2012 Busan otomobil fuarında Konsept hali tanıtılan ve tamamıyla yeniden tasarlanmış olan 2.0 Dizel REXTON W’u çok fazla zaman geçmeden üreterek 2012 ağustos ayında tüm dünyada aynı anda satışa sunarak şu anki ürün gamına ulaştı.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları