Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Sosyal medya uzmanı  belli bir tecrübe ve donanıma sahip olan, kısıtlı argümanla kurum ya da markamıza maksimum fayda kazandıran kişidir. Sosyal medya uzmanı elindeki materyalleri en iyi ve kendine özgü bir şekilde kullanmakla sorumludur.İçerisinde bulunduğumuz dijital dünyada markaların konumlanması ve aynı zamanda rekabet edebilmesi için durağan olmayan bir yapıya sahip olması gerekir. Kısaca aktif ve dinamik bir yapı gereklidir. Bu noktada sosyal medya uzmanı ilk olarak şirketimiz politikası doğrultusunda bir strateji belirler ve bu stratejiyle markamızı konumlandırır daha sonra edinilen bu konumun korunması, rekabete uyum sağlaması ve dinamik bir yapıyla sürekli yükselmesi için çaba gösterir.

Aranan Nitelikler

Sosyal medya  ve dijital pazarlama alanında en az 5 yıl iş tecrübesi olan ,
Erkek adaylar için  Askerliğini tamamlamış,
iyi derecede ingilizceye hakim,
Alanında uzman  ve tecrübesi ile ilgili referans verebilecek,
Antalya'da ikamet eden,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Antalya
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MEDWORLD SAĞLIK KLİNİĞİ
Antalya
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

TAHTAKALE SPOT MAĞAZACILIK GIDA TÜK. ÜRÜ. SAN. VE TİC. A.Ş.

Birikim Okulları 1996 yılında bir grup gönüllü girişimci tarafından kurulmuştur. Aynı yıl bir ilköğretim okulu ve bir dersane eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. Bugün 40 Okul, 17 Kampüs ile eğitim öğretim alanında hizmet vermeye, çocuklarımızın geleceklerini aydınlatmaya devam etmektedir.

Vizyonumuz;
  • Kültür ve medeniyetimizden beslenerek, ihtiyaç duyduğu anda özgün kültür ve medeniyet unsurlarını üretebilen ve umrana ulaşmayı gaye edinmiş bilge insanları, tüm ihtiyaçları giderilmiş eğitim ortamlarında yetiştirmiş olma, hayat boyu eğitim etkisi sağlama.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları