Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Stajyer - Dönemsel

  • 23.08.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı

Nomos Yönetim Yiğit Group’un bünyesinde bilgi, deneyim ve güçlü sermaye yapısı ile artan kalite standartlarına uyumlu olarak faaliyet gösteren,“Tesis Yönetim Hizmetleri” sunarak, müşterilerine ekonomik çözümler üreten,Sektöründe lider konumdaki şirketlerden biridir. Nomos Yönetim, Yiğit Group’un değer ve ilkeleri ışığında dünya standartlarında “Tesis, Proje ve Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri” sunmak üzere kurulmuştur. Nomos Yönetimi tesisler için profesyonel güvenlik, temizlik, bahçe bakım, destek ve teknik hizmetler, haşere ile mücadele ve enerji yönetimi alanlarında bütünleşik bir hizmet sunmaktadır. Nomos Yönetim, üstün nitelikli bir hizmet yapısı inşa ederek müşterilerine değer katan çözümler üretmeyi amaçlamaktadır.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin İşletme, Gayrimenkul, Emlak yönetimi,
Halkla İlişkiler bölümlerinde okuyan öğrencileri veya yeni mezun,
Tercihen haftanın en az 3 günü çalışabilecek,
MS Office uygulamalarını etkin bir şekilde kullanabilen,
Öğrenime açık, analitik düşünebilen,
İletişim becerileri kuvvetli, takım çalışmasına uyumlu,
İstanbul'da ikamet eden veya edebilecek olan.

"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Design tasarım
Türkiye
25.02.2024
BAŞVUR
ASPERA HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Yerli İmalat ve Tasarım
İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ - Çorlu
Son 1 Ay
BAŞVUR
PRIZMANET MEDIKAL SANAYI TICARET ITHALAT IHRACAT LIMITED SIRKETI
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Son 1 Ay
BAŞVUR
Yerli İmalat ve Tasarım
İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ - Çorlu, Kırklareli
10.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ - Çorlu, Kırklareli
10.02.2024
BAŞVUR
TURKCELL SUPERONLİNE GATİO DAĞITIM MERKEZİ
İstanbul Avrupa Yakası
17.08.2023
BAŞVUR
SOLUTO TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Ay
BAŞVUR
SİLTER İLERİ ÜTÜLEME SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece, İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece, İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
RDL dental makina sanayi ticaret limited şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Konya - Selçuklu
5.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Nomos Yönetim Limited Şirketi

Nomos Yönetim bir Yiğit Grup kuruluşudur.

Yiğit Grubun temelleri 1978 yılında atılmıştır.
Firma ortakları güçlerini birleştirerek Bölge'nin en önemli gruplarından birini kurmuşlardır. Grup İnşaat sektörü başta olmak üzere ağırlıklı olarak Tarım, Gıda ve Sağlık sektörlerinde faaliyetlerini sürdürmektedir.
Grup İnşaat sektöründe faaliyetlerini, Yiğit İnşaat firması bünyesinde sürdürmekte olup, Türkiye çapında önemli modern yaşam alanları, fabrikalar ve hastane tesisleri inşa etmiş olup kaliteden ödün vermeden faaliyetlerini sürdürmektedir.
Grup 1994 yılında Malaya Et Balık kurumunu özelleştirmeden satın alarak modern bir tesisle et üretimi faaliyetine devam etmektedir.

2014 yılında İstanbul'da yatırım yapmak üzere İstanbul'un gözde merkezlerinden Basın Ekspres yolu üzerinde pretsijli bir rezidans projesi tamamlamıştır.
Kadıköy Fikirtepe bölgesindeki lüks konut ve ticari tesis projesinin inşaatı büyük bir hızla devam etmektedir.

Nomos Yönetim 2018 yılında firmanın yapmış olduğu lüks konut ve ticari tesislerdeki profesyonel yönetim ihtiyacına sektördeki diğer firmaların tam anlamıyla karşılık verememesinden dolayı kurulmuştur.
Firma sektördeki prestijli projelerin yönetim hizmetlerini yürütmekte olup;
Çevreye, topluma ve çalışanlarına karşı sorumluluklarının bilincinde, teknoloji ve kalite açısından, sektöründe lider bir kuruluş olarak politikamız müşterilerimize beklentilerinin üzerinde ürün ve hizmet sunarak memnuniyetlerini sağlamaktır.

Bu doğrultuda amacımız,
Mal ve hizmet temin ettiğimiz tedarikçilerimizle, öncelikle kalite, çevre duyarlılığı ve iş güvenliğini sağlayacak iş birliği ve güven çerçevesinde çalışarak verimliliğimizi arttırmak, bütün faaliyet sahalarında ve hizmet birimlerinde tüm faaliyetlerimizi sistematik ve düzenli bir şekilde değerlendirerek sürekli daha iyiye ve doğruya yönelmektir.
Çalışmalarımız kapsamında başta çevre, iş sağlığı ve güvenliği olmak üzere çalışan görüşleri dikkate alınarak süreçlerin yönetilmesi, ilgili tüm yasal şartlara uymayı, çevresel etkileri, kirlenmeyi, kaza risklerini önlemeyi ve sürekli iyileştirmeyi taahhüt ederiz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları