Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Stajyer Eczacı

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa
  • 13.07.2021
  • 200 - 500

İş Tanımı

Değişen iş modelleri artık eczacıları, uzmanlık bilgisi ve özelleşmiş alanlara doğru yönlendirmekte. Gelecek her sektöre farklı açılımlarla ilerlerken, bizler artık bu durumu göz ardı edemeyiz. Eczacılar mesleklerinin değişen, dönüşen dünyada sürdürülebilirliğini sağlamak için geleceği daha fazla merak etmeye ve incelemeye başladı. Buna kullanıcıyla eczacı arasındaki iletişim yükünü sıfıra indirip birden fazla problemin çözümünde etkili olan eczacilarim.com‘u da örnek gösterebiliriz. Şimdiye kadar online alışveriş için karşısında durduğumuz ECZACI DANIŞMANLIĞI engelini de 7/24 eczacıya danışma hizmeti ile aşan bu proje, yeni bir sağlık sistemi tanımı yapıyor.İnsan sağlığı için önem arz eden çoğu ürünün eczacıların dışında kullanıcıya aktarılması, insan sağlığını riske sokabiliyor. Bu tür tanıtımları ne olduğu belirsiz eğlence platformlarında dahi görebiliyoruz. Sosyal medya mecralarından paylaşım yapan çoğu İnfluencer’ın, Ticari Reklam ve Haksız Ticari Uygulamalar Yönetmeliği’ne uygun hareket etmemesi, kozmetik ürünlerine yönelik tanıtımın neredeyse 12-13 yaş bandına kadar düşmesi, onlarca ünlünün gıda takviyesi ürünlerini pazarlayabilecek seviyeye gelmesi bir diğer tetikleyici faktör. Bu nedenle, ürün seçimi konusunda mesleki bilgimizin artısını kullanıp, konu hakkında bilgi eksiği bulunan insanların sahte tavsiyelerinin önüne geçiyoruz.Tüm teknoloji konuşmalarına rağmen, geleceğin eczacılığının ayrılmaz bir parçası olacak değişmez ve en önemli unsur insan unsurudur. Arka planda otomatik robotik dispenserler lojistiği çözecek ve dronlar teslimatları halledecek olsa da danışmanlık sisteminin eczacılar tarafından verildiği eczacilarim.com‘un gerçekçiliği ve güvenilirliği burada ortaya çıkıyor.Sizde sosyal medyadaki bu çabanızı bizimle birlikte çalışarak daha yüksek seviyelere çıkartabilirsiniz. Mailimize dönüşünüzü bekliyoruz. Aynı zamanda daha detaylı bilgi almak için eczacilarim.com'un canlı destek hattından sorumlu eczacılarımıza danışabilirsiniz.

Aranan Nitelikler

  • Teknolojiye hakim olunmalı
  • İş bilincinde olu, ekip çalışmasına önem vermeli
  • Gelişime açık olunmalı
  • Kozmetik ve dermokozmetik gibi alanlara hakim olmalı
  • Araştırmacı kimliğe sahip olmalı

"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

PRIZMANET MEDIKAL SANAYI TICARET ITHALAT IHRACAT LIMITED SIRKETI
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
6.03.2024
BAŞVUR
Hedef Enformasyon Teknolojileri ve Akademi
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Dün
Cevahir Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
ASPERA HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Dün
LAYSOS Yazılım Reklam Paz. Bil. Dan. San. Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
HB LUX TEKNOLOJI SAN VE TIC LTD STI
Ankara - Yenimahalle
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Yerli İmalat ve Tasarım
İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ - Çorlu, Kırklareli
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ - Çorlu, Kırklareli
Son 1 Ay
BAŞVUR
Dost Ziraat İşletmeleri
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Eczacılarım

Uzun bir süreçte beraber olacağız çalışma saatlerimiz ve yoğunluğumuz zaman içerisinde değişebilir. Bu çalışma temposuna uyum sağlayabileceğiniz emin olmalısınız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları