Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Stajyer Mali Müşavir

İstanbul Avrupa Yakası
  • 19.11.2020
  • 50 - 100

İş Tanımı

Danışmanlık aldığımız mali müşavir e bağlı olarak stajını tamamlamak isteyen , E-fatura, e-defter uygulama süreçleri hakkında bilgi sahibi,Konusuna ilişkin mevzuata hakim ve yeni gelişmeleri yakından takip eden, Tek düzen hesap planına ve fatura, vergi, SSK işlemlerine vakıf, ORKA veya maudili muhasebe programını iyi derecede kullanabilen, Planlama ve takip yönü kuvvetli, düzenli ve titiz çalışan, İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın, Sonuç odaklı, analitik düşünen, hızlı ve doğru raporlama yapabilen çalışma arkadaşı aramaktayız

Aranan Nitelikler

Yenibosna konumlu ofisimizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun Mali Müşavir stajyeri arıyoruz. 
İstanbul avrupa yakasi ikamet eden Muhasebe alanında uzman, E-fatura, e-defter uygulama süreçleri hakkında bilgi sahibi,Konusuna ilişkin mevzuata hakim ve yeni gelişmeleri yakından takip eden, Tek düzen hesap planına ve fatura, vergi, SSK işlemlerine vakıf, ORKA veya maudili muhasebe programını iyi derecede kullanabilen, Planlama ve takip yönü kuvvetli, düzenli ve titiz çalışan, İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın, Sonuç odaklı, analitik düşünen, hızlı ve doğru raporlama yapabilen. Tercihen İngilizce bilen.

"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
CHIC TEKSTİL VE METAL SAN.DIŞ.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
Dün
LAYSOS Yazılım Reklam Paz. Bil. Dan. San. Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ASPERA HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Yerli İmalat ve Tasarım
İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ - Çorlu, Kırklareli
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ - Çorlu, Kırklareli
Son 1 Ay
BAŞVUR
YENİBİRİŞ DİJİTAL İNSAN KAYNAKLARI VE TEKNOLOJİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Son 1 Ay
BAŞVUR
Doubletree by Hilton Istanbul Old Town
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Ay
BAŞVUR
Yerli İmalat ve Tasarım
İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ - Çorlu
18.03.2024
BAŞVUR
PRIZMANET MEDIKAL SANAYI TICARET ITHALAT IHRACAT LIMITED SIRKETI
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
6.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

OREGO METAL A.Ş

Orego Metal has been serving in the Aluminium Extrusion sector from 2004 and since then it is one of the main profile manufacturers by performing all mechanical processing and surface treatment processes in its integrated facillity where is located in Istanbul Turkey.

We have been providing best service with the highest quality to the leading profiles and product brands in the European market for years.

In order to offer the right product to the American market not only with good price but also with better service and quality, we set up a new warehouse in Boston in 2015. We guarantee to give you the best service from this warehouse with an internal volume of 51,000 feet and an outer land of 6.33 acres..

Products that you requested according to your need are manufactured in Turkey by offering of our best quality guarantee and then they will be shipped out to the warehouse in America to be distributed. In this way, our prices would be more affordable than the existing producers in America. Having warehouse in Boston also allows us to serve with good price in high quality as if the production is being done in the USA.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları