Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Social Media Manager
DOKU ESTETİK VE SAĞLIK HİZM. TİC. LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
16.02.2024
Firmanın Tüm İlanları

Sterilizasyon Teknikeri

İstanbul Avrupa Yakası
  • 24.01.2022
  • 100 - 200

İş Tanımı

Ameliyathane, Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon konusunda bilgi sahibi olan,
Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek,
Sterilizasyon konusunda kariyer hedefi olan çalışma arkadaşları aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Liselerin Hemşire Yardımcılığı, Üniversitelerin Ameliyathane Teknikerliği bölümlerinden mezun,
En az 2 yıl tecrübeli,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Birinci Hospital
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
22.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DOKU ESTETİK VE SAĞLIK HİZM. TİC. LTD.ŞTİ.

2017 yılında Uzman Dermatolog Dr. Serkan & Melda Aygın tarafından kurulan Doku Medical’ın kuruluş felsefesi, hastalarına Türkiye’nin sağlık alanındaki dünya standartlarına sahip deneyim ve tecrübesini sunmayı içeriyor. 1996 yılından itibaren profesyonel anlamda sağlık sektörünün içerisinde yer alan ve Dr. Serkan Aygın Klinik ile saç ekimi alanında adını dünyaya duyuran başarılı doktor Serkan Aygın, 25 yılı aşan deneyimi ile bu alanda da fark yaratıyor.
İstanbul’un merkezi Şişli’de 5 bin m 2 genişliğindeki tesis ile medikal estetik ve plastik cerrahi alanında A+ hizmet sunuyor. 400 sağlık çalışanı ve 20’ye yakın uzman doktoru ile kalıplaşmış metotların dışına çıkan klinik, farklı çözüm önerilerini dünyanın dört bir yanından gelen hastaları ile buluşturuyor.
Ulusal ve uluslararası sağlık standartlarının ışığında, son teknolojiyi etik değerler çerçevesinde kullanan Doku Medical, hastaların geleceğine değer katmayı hedefliyor. Saç ekimi, cilt gençleştirme, bölgesel incelme, lazer tedavileri, dolgu uygulamaları ve plastik cerrahi alanlarında başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettirirken uzun yıllardır hastalarına en doğru ve en doğal çözümleri sunuyor.
Kliniğin içerisinde yer alan yüzlerce sanat eseri ve estetik mimari anlayışı ile alışılagelmiş klinik algısını yıkmayı hedefleyen Doku Medical, hastaların yaşadığı deneyimi işlem öncesi ve işlem sonrası olarak ayırmadan bir bütün olarak tasarlıyor. Ve bu noktada en yüksek kalitede hizmet vermeyi amaçlarken yaptığı inovasyonlar ile hızlı ve güçlü bir şekilde ilerleyişini sürdürüyor.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları